Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
R0 problémám volna.
Gép átköltözött és kicsit erősödött, változott (új táp, új CPU hűtő, új VGA, új ház)
Bootnal listazza (Status: Optimal) és SCSI Biosát nézve minden ok, látom külön mind2 meghajtót. Winben látom a 600GB meghajtót, de csak "helyi lemez" néven és nem megnyithato (azt írja, nincs csatlakoztatva, lemezkezelot megnyitva, felajanlja az mbr és gpt-t ...egyiket kivalasztom es azt irja "az eszköz nincs csatlakoztatva")Lehet a SCSI Biosaban törölni kellene és újra alkotni az R0-t? (2x300GB)
Majd ma ezt eszközöltem/próbáltam:
Kábel csatlakozó lábait mind megnéztem (ezzel is lehet probléma) és teljesen épek (mint az új)
Mindent lehúztam és patentül vissza.Majd ezután a teljes történet (próba mindenre és az eredmény..látható)

képekben a story (látni amit látni kell és ott van feketén fehéren...csak tudnám mi van vele)

Gondoltam ide is be írom, mert több szem többet lát és hátha már valaki találkozott ilyennel és tudja rá a megoldást

MD
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fujifilm X
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest