- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Én természettudományi egyetemekre adtam be a jelentkezésemet, amiből itthon csak 4 van (Bp, Debrecen, Szeged, Pécs). Most minek menjek olyan egyetemre amihez nem értek? Felesleges idő, pénzkidobás, meg engem is kivágtak volna valószínűleg. Valószínű h az ember olyan egyetemre megy, olyan szakirányt vesz fel, amivel kezdeni akar a jövőben, amivel foglalkozni fog az életben, dolgozni! Minek menjek a jogra vagy az orvosira vagy a BME-re ha nem akarok? Csak mert Bp-en van?
És ha nem adom be a jelentkezésemet máshova most dolgoznék, húznám az időt vagy mittomén mit csinálnék, annak meg nem látom értelmét, ha van lehetőségem akkor kihasználom!
De mint látom vannak akik nem így gondolkoznak, meg nem tudom mit csináltál volna a helyemben, mondjuk nem is ismersz, meg az életemet sem. De mindenki úgy baxxa el az életét ahogy tudja!
Új hozzászólás Aktív témák

- Ryzen 7 9700x AM5 CPU - garancia 2028.05. hóig
- Philips Evnia 27M2N8500 QD-OLED monitor 1440p 360Hz ALZA garancia
- MacBook Air (2020) M1 processzor, 8GB RAM, 256 GB kiváló állapotban eladó
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Xiaomi Poco Pad 256GB blue
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4638
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest