- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun #9359 üzenetére
Én természettudományi egyetemekre adtam be a jelentkezésemet, amiből itthon csak 4 van (Bp, Debrecen, Szeged, Pécs). Most minek menjek olyan egyetemre amihez nem értek? Felesleges idő, pénzkidobás, meg engem is kivágtak volna valószínűleg. Valószínű h az ember olyan egyetemre megy, olyan szakirányt vesz fel, amivel kezdeni akar a jövőben, amivel foglalkozni fog az életben, dolgozni! Minek menjek a jogra vagy az orvosira vagy a BME-re ha nem akarok? Csak mert Bp-en van?
És ha nem adom be a jelentkezésemet máshova most dolgoznék, húznám az időt vagy mittomén mit csinálnék, annak meg nem látom értelmét, ha van lehetőségem akkor kihasználom!
De mint látom vannak akik nem így gondolkoznak, meg nem tudom mit csináltál volna a helyemben, mondjuk nem is ismersz, meg az életemet sem. De mindenki úgy baxxa el az életét ahogy tudja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Milyen légkondit a lakásba?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrotik routerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Revolut
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3334, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3363
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest