- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Én is úgy kezdtem hogy bazz anyátok hogy pi...be tudtok ennyit menni? 400ezerrel kezdtem és hopp! Most 7,5milánál tartok és folyamatosan tudok 5 fölött menni. Panama-val, csak rá kell érezni és ebben segítettek, gyakorlás és kitartás kérdése, nem az hogy "na faxom megint nem megy, hagyom a pics-be..." (nem céloztam senkire!!!!).
Egyébként 2 ellentétes dolgot írtál:
"Panamával szar mert nem indul meg a segge" <---> "Nagyon úgy néz ki, hogy...kell...Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na."
Elöször írtad jól, a Panama segge tapad mint állat, tehát épp ez az hogy nem kell hogy olyan nagy tapadása legyen.
És tényleg ez a baj, azért nem tudok nagyobbat mert nagyon leragadt a kocsi, de legalább ha elqúrod, vissza lehet hozni viszonylag könnyen.R-Go: értem én hogy nem megy, de attól még ezzel lehet a legjobban kaszálni! És ennek érdekében megtanultam...
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest