- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Creative997
üzenetére
Mindig ezzel a Hangar drifttel vagytok. De sajnos elég szűk azoknak a tábora akik 4-5-6-7-8 milliókat tudnak driftelni. Nem is értem hogyan csináljátok.
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.Mod.: az öcsém egy igazán kocka gyerek. Az autós játékokban mindig 1000-szer jobb volt nálam, mégis Hangar-on ő sem tud 3 milla fölé menni. Nagyon úgy néz ki, hogy AP-s autó csoda kell oda és az is fullosan. Vagy Panama de az is csak fullosan, hogy olyan tapadása legyen, hogy csak na.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Panamával szar mert nem indul meg a segge, a Phoenix túlpörög, eddig a fullos Quadro-val tudtam 930 ezret driftelni. Sosem voltam egy drift king, de azért ezek a több milliós driftek nagyon irreálisak.