Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Target78hu
aktív tag
válasz
ABnormal
üzenetére
Akkor szerencséd van ... nekem sem notorikusan fagyogat ,de amikor 7 körös versenynél szoros küzdelemben 1xcsak a loginnal(vagy asztallal) nézel farkasszemet ,na az nem kicsit bosszantó még ,ha csak 1 játék is
Integrált a hangkártyám ,igaz van benne +1 kártyás is mert antik kormányom van ami gameportos ,de elöző konfigomon is produkált ezt-azt!
Annó még a level-r be is invitáltam/téritettem az ismerősöket&haverokat(pedig akkor is voltak bugok) ,de most hiába könyörgök(agitálok s ezzel az agyukra megyek persze) ,nem teszik fel a pt-t újra ...mert a közös futamokon freeze és kékhalál fogadta őket s nem a játékélmény!A bétában nem jutok dülőre ,hogy fullosra raktam a corollám meg a balanszot is úgy löttem be mint a mostani PT ben ,de mégis máshogy viselkedik sim vs ben
Valakinek hasonló tapasztalata? Lehet jómagam nem tudom belőni az irányítást!
A drift mód valahogy túl csúszósra van véve szerintem ,ennek ellenére nyüstöltük tegnap mackóval rendesen (70ezres drift a hangár pályán együltöben).
Árkád rész meg nem az igazi ,olyan sinautó effekt.Régen a CRC demót nyüstöltem sokat és felötlött bennem milyen lenne a mostani PT-s enginevel+választékkal+dedihost ,ha kiadnák
álmodik a nyomor
Új hozzászólás Aktív témák

- Parfüm topik
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Windows 11
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gumi és felni topik
- Proton Pass topik
- További aktív témák...
- 27% - Asus RoG Strix XG27ACDNG QD-OLED Gaming Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync/ FreeSync
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
álmodik a nyomor