Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
csaba0223
üzenetére
Nekem van 3 quadrom is, nagyon jó autó, összkerekes illetve hátsókerekes (balance-al) tökéletes tanulóautó. Élvezetes vele menni, legalábbis nekem az, lehet csúsztatni és könnyen korrigálható a hiba.
Ha összkerekeset akarsz és komolyat akkor evo v wrx. Ezek APs autók ,szal gyűjteni kell, vagy ha gyorsabban akarsz hozzájutni akkor venni pénzért.
Kisa, melyik 5letet mondta MaciG?
Tudom, hogy már tesztelik, én is most kezdem, le kellett tölteni
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei 
Új hozzászólás Aktív témák

- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Anime filmek és sorozatok
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Bittorrent topik
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 94%-os akku
- Lenovo X1 Yoga gen. 6. // i7-1185g7 // 32GB // 512GB // ÚJSZERŰ!!! // ÚJ ÁRA 1.408.990.-Ft!!!!!!
- Lenovo ThinkPad W541,15.6,FHD,i7-4810MQ,32GB DDR3,256GB SSD,K1100 2GB VGA,WIN10
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G 12/256 2028.09.03-ig garancia
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet a ma estém erre fog elmenni, bár nem sok életerővel, hajnal 5re mentem műszakiztatni a motorom és 10re értem haza, ezt a tetű lassu kiszolgálást, pedig 1. voltam a sorban! és még több éjszaka is... csak sajnos peregnek a duplázó csajszi percei