- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
igen a Chevyk, meg a Hondák, itt Nevada ill. Savage és Akira néven futnak, az S2000 szerű autó pedig Yamata Millennium, ja és Civic az nincsen R-ben (a Lexon Blaze valami hasonlóság)
OFF:
én regeltem tegnap, mert tetszenek az első benyomások, de még nem küldtek kódot, linket. A heat mellett biztosan kipróbálom majd, ennyit símán megérhet
ONHeatben minden autó plusz fejlesztést kapott, az eddigi 4-es fejl. csomagokhoz jön még az 5., igaz jó drága, de legalább gyorsabbak az autók is így, szóval RP-re fel
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- 3D nyomtatás
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple MacBook
- OTP Bank topic
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- iPhone Air 256GB Sky blue független Eladó + 7 Tok
- ÚJ Razer Kraken Kitty BT Quartz Edition Bolti ár:35k INGYEN FOXPOST
- Radeon Pro WX-3200 VGA 4GB
- Acer V3-731 17"-os laptop, notebook alkatrésznek, vagy felújításra
- iPhone 16 PRO MAX 256GB white újszerű NOTEBOOK.hu számla Akku:100% 2027 szeptemberig Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus Evolveo 450W
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre