- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- aquark: Zsebszámológépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
Attka85
üzenetére
nyenyenyenye

Igaz, a Kings bevágta a hisztit félidőben és kiléptek az egészből miután látták hogy küzdeniük kell még a 3. helyért is, de akkor is: szép volt Attka.
Csak 8 ponttal lemaradva a 2. csapattól úgy, hogy én 2 versenyről hiányoztam - akkor Attka kaparta a pontokat egyedül. Mivel nem volt tartalékosunk aki beugrott volna.
Amíg az első két csapat (az külön téma hogy az élen végzett banda az kettő csapat menő-manóiból állt össze - a szabályokat kicsit rugalmasan értelmezve
) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.No, hajrá magyarok! Ha ez a legutóbbi patch még nem törte le a lelkesedést, akkor legyetek ott mindenhol! Olvasgassátok a német fórumot (ha az angol jobban megy, google translator németről-angolra egész értelmes szóhalmazt ad ki), és jelentkezzetek minden nagy versenyre! Más dimenzió, mint a kis item huszárokkal küzdeni szobáról szobára.
apropó, Leila patch+lelkesedés:
Ma találtam: nézzedoda ahogy NakedSnake (CTF-ből talán ismeritek) néhány másodpercben jobban kifejezi hogy érzik magukat a régi játékosok Leila után - mint ahogy én tudnám, tucatnyi baszott hosszú poszttal: [kittkatt]
Új hozzászólás Aktív témák

- Új, bontatlan - Apple MacBook Neo 13" A18 Pro 6CPU/5GPU/ 8GB/256GB Touch ID - Indigo/Silver
- Microsoft Surface Laptop 7 13,8" 2340x1560 touchscreen, Snapdragon X Elite, 32GB/1TB
- Biostar A55MLV Ver. 6.0 AMD FM1 alaplap
- Gyári dobozos Sapphire Radeon HD5450 PCI-E videokártya, szinte új!
- Asus Radeon HD5770 GDDR5 512 MB 128 bit videokártya
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- Dell Precision 3571 i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX T600 4GB 1 év teljeskörű garancia
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) , szóval az első két csapat, az éppen sorra kerülő pályát legjobban ismerő tartalékosát küldte mindig versenyre.