Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Végéhez ért a Thunder Liga T1 bajnokság Nagyon jól szerepeltünk a HOT csapatából, még győznünk is sikerült a zárófutamon BiggerThanYours alias Bekő Tóni jóvoltából! Így 3. helyen végzett a csapat, egyedüli magyar alakulatként a nemzetközi (német) mezőnyben! Megmutattuk a külföldieknek, hogy mi az a magyar virtus!
Pedig nehézségek voltak bőven, nálam kormánygondok miatt úszott el a végső elszámolás 2. helye, plusz tetézte a bajokat az eddig nem tapasztalt "GRIPBUG"... Erről egyelőre annyit tudok mondani, hogy a záró futamon Livenportban Gekko és én is több mint 1 (!) másodperccel tudtunk csak lassabban menni, mint a legjobb kör, pedig csak 10 sec hosszú pályáról beszélünk... Az egész versenyen szenvedtünk, a kanyarokban, ahol mindenki padlógázzal elfordult, nekünk még fékezéssel is igen nehezen fordult be a gép, pedig máskor item nélkül könnyebben ment, most meg nem tudtam kiautózni az eszközök nyújtotta különbséget, akármit próbáltam, folyamatosan támadtak, lassú voltam, nem értettem, aztán a verseny végén kiderült, hogy ez is egy (újfata) bug... Hát ennek nem nagyon örülök, remélem csak ez egyszer kellett tapasztalnom, mert kiábrandító dolog... Ha ez sokszor előfordul, akkor irány rF!!! De addig is megpróbálom a nemzetközi mezőnyben kis Hazánkat eredményesen képviselni
Üdv !
Kicsit hosszú lettem, bocs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / RTX 2080 / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- iPhone 15 128GB - fekete 2 év garancia (felbontott)
- Apple iPhone 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó EDIFIER ES prémium hangszórók ES300 / ES60 / ES20
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- 16 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - több típus
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig nehézségek voltak bőven, nálam kormánygondok miatt úszott el a végső elszámolás 2. helye, plusz tetézte a bajokat az eddig nem tapasztalt "GRIPBUG"... Erről egyelőre annyit tudok mondani, hogy a záró futamon Livenportban Gekko és én is több mint 1 (!) másodperccel tudtunk csak lassabban menni, mint a legjobb kör, pedig csak 10 sec hosszú pályáról beszélünk... Az egész versenyen szenvedtünk, a kanyarokban, ahol mindenki padlógázzal elfordult, nekünk még fékezéssel is igen nehezen fordult be a gép, pedig máskor item nélkül könnyebben ment, most meg nem tudtam kiautózni az eszközök nyújtotta különbséget, akármit próbáltam, folyamatosan támadtak, lassú voltam, nem értettem, aztán a verseny végén kiderült, hogy ez is egy (újfata) bug... Hát ennek nem nagyon örülök, remélem csak ez egyszer kellett tapasztalnom, mert kiábrandító dolog... Ha ez sokszor előfordul, akkor irány rF!!! De addig is megpróbálom a nemzetközi mezőnyben kis Hazánkat eredményesen képviselni
Üdv !