- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr@c@
csendes tag
válasz
kekeeci
üzenetére
Nemistudom pontosan de az biztos,hogy a csapat tagjaink minnél nagyobb Ratinget szereznek a csapat besorolás aszerint változik.Talán ennyi lene,értelme egy idő után szerintem sem sok hisz 1800 felet ha nyerek +1 esetleg +2 ha második vagyok -5 rosszabb esetben -9.Én még azzal lenék megbarátkozva ha a gép a második és harmadik helyeket is számolná.A Rating hajszolás hozászolásaitok alapján egy picit letört de átgondolva már talán engem sem érdekel anyira mert csak boszuságokat szül.Föleg amikor 1 orányi játék alatt +1ével szerzek +6-7 pontot majd egy verseny második hely és levon -9 majd a hajam tépem most miért?majd megint kezdem elölröl a kapirgászást erre bejön egy noob teletrunkolva megver és -15 a Ratingböl és ezáltal majd egy hetes munka vész kárba.

Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi VectorV100R RGB TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest