Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
Szia! igen a sárga sisakos a sim, de ha nem kormánnyal, vagy joypaddal vagy, akkor bele kell nézni a beállításokba(steering help & autó balance-egyensúly), mert jobban csúszik a gázadásra, és a féktávok is kb 2-szer 3-szor olyan hosszúak(valósághű), szóval én javasolok az autóra amivel mész(ha hátsókerék-meghajtású(RWD)) grip r vagy r+ beállítást(picit hátul, teljesen hátul a mechanikus tapadás) és pluszban a steerhelpet próbálgatsd, hogy hogyan fordul még elég jól, és nem nagyon kell küzdeni a kocsi seggével: ---> steerhelp lefelé: az autó könnyebben fordul be a kanyarba, driftelni jobb így, de ezáltal hamarabb keresztbe is állsz, és oda a versenynek/időnek... van egy mértéke, ahol kompromisszumot tudsz kötni ezzel a két dologgal, kb semlegessé teszed az autót(azért nem írom hogy mennyi, mert én kormányos vagyok, billel nem is mentem még) nekem kormányra10-20% között van pályától függően, kb 14-17%-on van a steerhelp(steering wheel) beállítás, amivel elég jól teperek, ha összejön, akkor nem sok ellenfelem akad
teszteld le piciket állítva, sztem 45°% körül lesz a jó, eddig akivel beszéltem mindnek a körül van billentyűsnek, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek szívesen! 
Üdvözlet: :::El_n1no::: (attka)

Új hozzászólás Aktív témák

- Apple MacBook
- Crimson Desert
- Parkside szerszám kibeszélő
- Eredeti játékok OFF topik
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Szemüveges topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 i5-10210 / 16GB RAM/ 256GB NVMe SSD világítós EU bill, kiváló állapotban
- vizes GAMER PC - RYZEN 5 7600X / 32GB DDR5 / RTX 5070 12GB
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U / 16GB RAM / 256GB SSD Szép állapot, EU bill, gyári töltő
- A KINCS ! Új HP EliteBook 860 G10 Profi Fémházas Laptop -50% 16" i7-1355U 32/1TB FHD+ IPS MATT
- Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -30% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
teszteld le piciket állítva, sztem 45°% körül lesz a jó, eddig akivel beszéltem mindnek a körül van billentyűsnek, kérdezz nyugodtan, ha tudok segítek szívesen!