Hirdetés
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gogodj
tag
válasz
quadroracer
üzenetére
Aha Nem rosz ötlet. Hát ha jelentkeznek megbeszélünk időpontot. Az eventet megírom mikor csináljunk akkor. De elöbb legyenek jelentkezők. Eddig én,Attila,És Jetirulez ha jönnek még akkor jobb lesz szntem az event-et csinálni. de ha nem lennék nagyon többen addig, akkor arra gondoltam h Vasárnap csinálhatnánk event versenyt is. Reméljük összejön
Reméljük jetirulez ráér Holnap 12 körül és akkor mehetünk ha nem is eventbe de simán alap gépekkel.De ha lesz valami Szólok majdd quadro. Amúgy köszönöm a Segítséget.Ui: Az event készítés kerül valamibe?? készítési díj? nevezési díj stb? vagy ez olyan mint a szobakészítés nincs semmi költség?
Új hozzászólás Aktív témák

- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest