Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: AnyDesk átverés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Mér' nem mér?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila752
csendes tag
válasz
Gogodj
üzenetére
Helló Gogo.
Elnézést kérek a többszöri írástól az érintettektől.
Csak a kedvencem lett ez a program, és a Destroyer a kedvenc autóm benne.
Nem véletlent, hogy azzal mindig megyek. Végülis szerintem meglehet oldani Offline módúba is, ha akarják. Bár ők értenek hozzá. De, ha Online módúba csak egy ideig tudnak menni, jobban megérné Az NFSU2-höz hasonlóra megcsinálni, és pénzük is lenne belőle. Én mint mondtam nemértek hozzá. Csak egy ötletet probáltam adni. Így ha az megtörténne, megmaradna a kedvenc autóm, nem veszíteném el. Szerintem megfontolandó. Nem?
-
Gogodj
tag
válasz
Gogodj
üzenetére
csak azt nem értem. mikor kijött maggie nagypofival irták hogy alpha stádiumba van és ne aggódjon senki mert jön a frissités és minden bug megoldódik. erre most idevágják hogy nincs pénzük meg fedezetük fenntartani az egész játékot. és ezt 1 hónapja még nem tudták. hmmm.....
a legidegesitőbb az hogy valaki még éjjel is driftelt hogy minél elöbb meglegyen a kocsi a fejlesztés stb stb stb. és akkor most Bökheti.
ennyit erről.... mindig minden jót el kell @ni -
Amur
addikt
válasz
Gogodj
üzenetére
jaja, CTF és Drift a két kedvenc.
Driftnél tényleg lehet class5-6-os drift járgányokat is alázni egy sima miyato wizzel ha tudsz.
Persze bőven kell nyomulni hogy a sebességből adodó hátrányt ellensúlyozza az ember(pl. azzal hogy hiba nélkül végigdrifteli a full versenyt megszakítás nélkül) -
kekeeci
senior tag
válasz
Gogodj
üzenetére
Ezt akkor passzolom, nálam a működő HO frissítette magát automatikusan 'erre'.
Azt azért nem értem, hogy ha a sok csili-vili 9-10-es kategóriájú autót (F1 MD-57, Nissan Skyline GTR, VW Nardo, BMW M3 GTR, TA Thunder) sikerült belegyógyítani ebbe a verzióba, akkor az újabb pályákat (Nürgenhoch, Kanagawa Mountain) miért nem?
Azt tudja valaki, a migráció meddig működik - az egyik ismerősöm külföldön van, és lehet hogy nem szeretne lekésni róla.
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj
üzenetére
Szivesen segitek ha tudok vmiben. Pl arra gondoltam csinalhatjatok a versenyt eventben is, alap autokkal ha az van mindenkinek, nyeremenynek meg beallitok egy egy nagyobb classu autot, es utana mindenkinek lesz egy nagyobb classu autoja, igy tudtok nem kezdo kocsival is versenyezni. Csak szoljatok (itt a forumon)! Egyeb keresek is johetnek, ha tudok segitek!
-
-
quadroracer
tag
válasz
Gogodj
üzenetére
Sajnalom hogy ilyen szenvedos a frissites a neted miatt. Ha lefrissultel, es van felhasznalo nev is regisztralva, csak irj ram privatban egy login nevet es engedelyezem a belepest. Karpotlasul a szenvedesert kuldok neked egy Evot, hogy arra mar ne kelljen koltened.
Udv,Laca
Új hozzászólás Aktív témák

- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- MIUI / HyperOS topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mozilla Firefox
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Raktáron, PlayStation 4 Slim 500GB, gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- Intel i9-14900K/RTX 5080/32GB DDR5/1TB NVMe/1200W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RX 9070 XT 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/750W
- AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5080 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Már nem találtalak titeket fent a játékban. El sem indultatok nélkülem vagy ilyen gyorsan lezavartátok?