- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
Nem rolad rolatok irtam ,hanem a mi többi saját tagunkról.Mások hogy mit tesznek vagy nem nem igen érdekel.Ezért nem teszem le eggyik játék mellett sem a voksom 100% ban.Bárhol kell majd a jövőben játszani megoldjuk,a társaság és a játék a lényeg.Téged látlak mindig PT-ben.Ami Level R-t illeti itt volt a béta teszt valamennyit előre vetitett a jövőböl.A Level majdnem megegyezik evvel,a PT egy ideje semmit nem változott.Ha esetleg felteszik ők is ezt a patch-et akkor itt is delete?Nem értem mia baj a LevelR-el?Ghost off van nagy ügy,egy tényezővel többel kell számolni a pályán méghozzá az ellenféllel.A pixelről pixelre versenyzőknek nehezedett kicsit az élete evvel.Ha ott kezd valaki egy uj karriert igy szokja meg a játékot,mire elér egy szintet tudja majd hogy kikkel nem szabad elindulni sem egyszobában.Az hogy Max szó nélkül távozott a szobából,hát istenem lehet köszönt de nem hallotátok.Ez sajna a megszokás bocsi érte/fránya TS tiszta lustává tesz és alig irunk/Bár nem tudjátok de probáltam volna összehozni egy nyilt beszélgetést mindenkivel itt a prohardveren TS en keresztül a játékkal kapcsolatban,de sajna egy fontos embertől nem kaptam visszajelzést és ezért ez sajna elmaradt.Az hogy népes a csapatunk már egyszer rég leirtam miért is lett az.De nagyon sok uj magyar nicket látok a Pt-ben,szerintem lehetne őket toborozni.Van nálunk is még hely itt is ott is.
Ja és nem volt off amit irtál hisz a játékról szolt.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- VR topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Elemlámpa, zseblámpa
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- További aktív témák...
- Gamer Gép - ASRock Z690, Intel I5 14400, 16GB DDR4, RTX 3070 Ti, 1 TB M.2 SSD, 850W
- GIGABYTE RTX 3070 8GB GDDR6 AORUS MASTER Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING X TRIO Eladó!
- SAMSUNG 970 EVO PLUS 250GB M.2 NVME PCI-E 3.0 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- új, bontatlan, iPhone 17E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ja és nem volt off amit irtál hisz a játékról szolt.