Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomkatomi
tag
válasz
hugoagagyilo
üzenetére
Akkor elértettem, bocsi
...
De Te is, mert írtam, hogy én még az első változattal játszottam, amikor megjelent. Abban, ha jól tévedek, még volt ghost on (de lehet, hogy mégsem. Régen volt) Nem, nem a ghost offal van bajom, mert rendszeresen megyünk a többiekkel így versenyeket. Ráadásul a béta is ghost offos volt és nem emlékszem, hogy egyszer is nyavalyogtam volna miatta (olyan volt, hogy felhúzott egy-két illető és többet nem mentem velük
).
Ami a bajom a Level R-el, azt Paja fogalmazta meg a legjobban...Igen, még talán nem is a pénz számít, amit beleöltem, hanem az idő, stb...stb...
Amíg lesz PT, addig azt fogom/fogjuk (csapat) vinni. Az, hogy mások mit tesznek, vagy nem engem is hidegen hagy.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játákok garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
...
).