Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
Na ujfent irnom kellett.
Azért ne felejtsük el ez nem egy vérbeli szimulátor ez egy autos játék kétféle irányithatósággal.A sim a valóshoz közelibb ami jó dolog,és ott az arcade ami sztem 8 éves korig ajánlott.Aki nem játszott még autos játékkal jobb ha a sim es irányitást tanulja meg.Itt jön képbe az hogy többen vannak arcadban.Persze hogy többen eleve egy új játékos nem is használhat sim modot,csak bizonyos szintlépés után.Akkor meg már nem megy át,hiszen a másikban kevesen vannak illetve ott "fura" az irányitás és ráadásul még olyan class sincs amire neki már futotta.Igy hát ott ragad arcadban ahol sikerélménye is van.Valószinüleg ezért is tüntek már el bétán a külön sim szobák és maradt minden Vs.Ott mész ahova beléptél.Ha simes szoba volt akkor sim ha arcade akkor arcad.Aki meg most kezdi lehet hogy sim szobában megy első versenyén.,és majd nem érti miért viselkedik az autója egyszer igy egyszer ugy.Szerintem hagyni kellene a fenébe ezeket a megnevezéseket a valóshoz jobban hasonlitó vezethetőséget kellene csak meghagyni /ez is kicsit másabb mint a PT-ben de hozzáteszem jó!/ és akkor mindenki evvel "nő" fel.Vagy ha már sim mod akkor no javitás pláne gyors és akkor legyen bünti a szándékos kilökésért.Más. Laca-nak.Event mód rettentően tetszik jól ki van találva pláne az azonnali nyeremény.Halkan jegyzem a ghost ujboli hiányát ami heves anyázásokat vált ki folyamatosan ami szerintem nem helyén való.Elöbb utobb igy csak a törtetők fognak majd eventre járni hacsaknem ki nem tiltják őket.Illetve jó lenne ha csapatfönökök is tudnának ilyen eventet szervezni persze nem mindenkinek,saját csapatnak vagy meghivásosan más klánnak vagy játékosoknak.Nem igen szeretném a saját vagy a csapat pénzét vadidegenekre költeni.Persze más pénzét semmi akadálya

Ghost on: 6 off: 0
Üdv: Hugó
Új hozzászólás Aktív témák

- Horgász topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Sorozatok
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Autós topik
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért ne felejtsük el ez nem egy vérbeli szimulátor ez egy autos játék kétféle irányithatósággal.A sim a valóshoz közelibb ami jó dolog,és ott az arcade ami sztem 8 éves korig ajánlott.Aki nem játszott még autos játékkal jobb ha a sim es irányitást tanulja meg.Itt jön képbe az hogy többen vannak arcadban.Persze hogy többen eleve egy új játékos nem is használhat sim modot,csak bizonyos szintlépés után.Akkor meg már nem megy át,hiszen a másikban kevesen vannak illetve ott "fura" az irányitás és ráadásul még olyan class sincs amire neki már futotta.Igy hát ott ragad arcadban ahol sikerélménye is van.Valószinüleg ezért is tüntek már el bétán a külön sim szobák és maradt minden Vs.Ott mész ahova beléptél.Ha simes szoba volt akkor sim ha arcade akkor arcad.Aki meg most kezdi lehet hogy sim szobában megy első versenyén.,és majd nem érti miért viselkedik az autója egyszer igy egyszer ugy.Szerintem hagyni kellene a fenébe ezeket a megnevezéseket a valóshoz jobban hasonlitó vezethetőséget kellene csak meghagyni /ez is kicsit másabb mint a PT-ben de hozzáteszem jó!/ és akkor mindenki evvel "nő" fel.Vagy ha már sim mod akkor no javitás pláne gyors és akkor legyen bünti a szándékos kilökésért.