Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Invictus minden kiadót értesített a bétáról.
Tegnap Teydivel beszélgettem, hogy ő semmit nem fog jelenteni a hibákból, mert ez a németeknek megy, szóval bogarásszák csak ki ők a rosszat belőle. Meg hogy az aeriának nem kell ilyen arkád játék.
Erre mondtam neki, hogy ez nem csak a németeknek megy, hanem ez a jövő. Ami attól, hogy lesz benne egy csomó új, sim versenyzéstől távol álló mód, lehetőség még mindig jobban ki fogja szolgálni a sim PT réteget, mert már midneütt van sim kezelési lehetőség, visszajönnek a nagy CTF rókák, a gymkhana, kemény driftek stb. Meg ha szétnéz akkor ugyan vegye már észre, hogy hányan mennek simben és hányan arkádban a PTBen meg LvlRben. Az új generáció legalább 60%a arkád párti. Ha pénzt akarnak akkor minél szélesebb réteget kell kielégíteni, szerintem Izabel ezt jól teszi mert lett még több sim és még több arkád is. Nekem semmi bajom azzal ha elszaporodik az arkád mód ha a sim is vele együtt szaporodik.Szimet akartok és szellemmódot? Ez a kettő kicsit üti egymást. Mellesleg a játékba kell hogy legyen ghost ON is, mert ez csak játék nem a valóság és a PTben ezt szoktuk meg, az ugráló autókról meg nem is beszélve.
Legalább itt ne törjem össze magam, vagy éppen hogy itt kéne törnöm az autót és az utcán nem?
on5 off0Az észrevételeimet a betaval kapcsolatban pár napon belül közlöm, majd ha vége az opennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Milyen routert?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Blu-ray lejátszók
- További aktív témák...
- MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Graphics Win11 1év Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest