Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
JackShephard
üzenetére
Én úgy tudom, hogy az Invictus minden kiadót értesített a bétáról.
Tegnap Teydivel beszélgettem, hogy ő semmit nem fog jelenteni a hibákból, mert ez a németeknek megy, szóval bogarásszák csak ki ők a rosszat belőle. Meg hogy az aeriának nem kell ilyen arkád játék.
Erre mondtam neki, hogy ez nem csak a németeknek megy, hanem ez a jövő. Ami attól, hogy lesz benne egy csomó új, sim versenyzéstől távol álló mód, lehetőség még mindig jobban ki fogja szolgálni a sim PT réteget, mert már midneütt van sim kezelési lehetőség, visszajönnek a nagy CTF rókák, a gymkhana, kemény driftek stb. Meg ha szétnéz akkor ugyan vegye már észre, hogy hányan mennek simben és hányan arkádban a PTBen meg LvlRben. Az új generáció legalább 60%a arkád párti. Ha pénzt akarnak akkor minél szélesebb réteget kell kielégíteni, szerintem Izabel ezt jól teszi mert lett még több sim és még több arkád is. Nekem semmi bajom azzal ha elszaporodik az arkád mód ha a sim is vele együtt szaporodik.Szimet akartok és szellemmódot? Ez a kettő kicsit üti egymást. Mellesleg a játékba kell hogy legyen ghost ON is, mert ez csak játék nem a valóság és a PTben ezt szoktuk meg, az ugráló autókról meg nem is beszélve.
Legalább itt ne törjem össze magam, vagy éppen hogy itt kéne törnöm az autót és az utcán nem?
on5 off0Az észrevételeimet a betaval kapcsolatban pár napon belül közlöm, majd ha vége az opennek.
Új hozzászólás Aktív témák

- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elektromos autók - motorok
- BestBuy ruhás topik
- Tápos kibeszélő offtopik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Revolut
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest