Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Igen, én még az előző béta kliensét töltöttem le....
De az updateli magát elég bőszen, úgy hogy szerintem ezzel is menni fog. minden esetre töltöm az új kliens telepítőjét is, aztán beállok a sorba seedelni. Ha minden klappol a hálózattal akkor 3-4 MB/s sebességet tudok biztosítani.Mellesleg a régi kliens is elég jó tempóban updatel, ha kell valakinek adok torrentet, az nekem 5 perc alatt jött le, a játék meg a számításaim szerint újabb 5 perc alatt frissíti magát.
De még nem próbáltam, ki hogy csatlakozik e, meg milyen verzióhoz.Ricco,
megauploadot is próbáltam, de az meghülyült. Vagy ha normális az a jelenség hogy 30-35 mega per sec sebességet ír ki, majd miután elérte a 100%ot fél perc alatt kiírja, hogy unavailable és semmi mást nem látok a feltöltés állapotáról akkor elbaxtam mert kinyomtam.
Új hozzászólás Aktív témák

- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest