- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Ha sikerült a profilkép feltöltés és meg lehet tekinteni a profilodat akkor szerintem nincs gond, csak linkelned kell a profilodat. Hiába nem tudsz vele mit kezdeni, ha megtekinthető akkor látni fogják, hogy milyen kép van kirakva.
Szerintem az a baj, hogy mindenki ugyan olyan néven, helyről állította be a profilképét, ha átnevezed, saját gépről töltöd fel másik tárhelyre és onnan linkeled akkor lehet, hogy nem tűnik majd gyanúsnak nekik. Szóval egy kicsit pofozni kell és talán akkor nem riasztózik.milomi,
egyszerűbb ha csak a játék indító fájlját szerzed be, nekem annak a futtatásával kb 15 perc alatt startra kész lett a játék. Offline úgy sem tudsz vele játszani, MMO a játék.
Új hozzászólás Aktív témák

- CNC topik
- iPhone topik
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest