Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bazzzs

senior tag

Most így egy kicsit utánagondoltam a PT, illetve Level-R hattyúdalának, és arra a következtetésre jutottam, hogy az is lehet, hogy az egész vesszőfutás csakis azért van, mert az Invictus-nál vannak gondok :F Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.
    Remélem nincs igazam, és tényleg nem csak azért döglődik a PT, mert a fejlesztőnél vannak gondok. Nagyon nem örülnék. A végén szeretném mégegyszer leírni, hogy csak spekuláltam ezzel a bajban vannak dologgal. Mindenesetre erre a verzióra még nagyon senki se gondolt :F

Megj.: Mondjuk ez még nem magyarázza meg azt, hogy az Aeria a már meglévő build-en és kocsikon miért ül, inkább a bugokat és a patch-ek hiányát, illetve azok félkész mivoltát próbáltam ezzel az eszmefuttatásommal magyarázni.

Új hozzászólás Aktív témák