Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazzzs
senior tag
Most így egy kicsit utánagondoltam a PT, illetve Level-R hattyúdalának, és arra a következtetésre jutottam, hogy az is lehet, hogy az egész vesszőfutás csakis azért van, mert az Invictus-nál vannak gondok
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.
Remélem nincs igazam, és tényleg nem csak azért döglődik a PT, mert a fejlesztőnél vannak gondok. Nagyon nem örülnék. A végén szeretném mégegyszer leírni, hogy csak spekuláltam ezzel a bajban vannak dologgal. Mindenesetre erre a verzióra még nagyon senki se gondolt
Megj.: Mondjuk ez még nem magyarázza meg azt, hogy az Aeria a már meglévő build-en és kocsikon miért ül, inkább a bugokat és a patch-ek hiányát, illetve azok félkész mivoltát próbáltam ezzel az eszmefuttatásommal magyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák

- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- ÚJÉVI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ez teljes mértékben csak spekuláció részemről, de őket is érinthette a válság rosszul. Emlékezzetek csak vissza, hogy 1-2 éves riportokban még olyan tervekkel álltak elő, hogy Venezuelától kezdve kismillió országban fogják majd kiadatni a PT-t, továbbá még magyar verziót is emlegettek. Az egyik interjúban meg arról is szó volt, hogy készül valami teljesen más autós játék. Ezekről meg azóta se lehetett hallani semmit, csupán egy orosz PT verzióról. Továbbá még 2008 közepe táján, a PT-s pályafutásom előtt sikerült beszélgetnem egy Invictus-nál dolgózó tesztelővel, aki nagyon panaszkodott, hogy nem tudja mi lesz velük, mert rengeteg embert el akarnak küldeni a csapattól. A kilátásokat tekintve nagyon borulátó volt, és emlékszem még meg is jegyeztem neki (még nem ismertem a PT-t), hogy az 1NSANE játékukat mennyire is szerettem, és milyen kár lenne értük.