- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugoagagyilo
tag
válasz
Creative997
üzenetére
Szia Crea!
Az ötleted nem rossz.Olvastam a linkelt hozzászólást.Az autó választások talán kicsit nehezebbek,mert aki nem vett időben Pannat annak most erre összeszedni az RP-t nem kis mulatság.+az uppgrade kb 1 milla.Sőt most már korlát van arra mikor vehetem meg azt.AP-ért meg nemigen vásárolunk sőt soha.Full uppgrade nélkül meg nemigen lehet versenybe szállni a nagy öregekkel.Sőt amit most kapunk RP-t a versenyekért hát az is karcsu.Nálunk csak Cl1 és Cl3-as autó van.Meg 1db Cl6.
De persze állunk minden megmérettetés elébe.Ctf ,Drift,Drag ezekkel szerintem mi nem is játszunk,szóval itt kihullunk a rostán az tuti,de megprobáljuk.Paja nagy dolgot vállalt ennek szervezésével magára az tuti nehéz lesz összehozni .De hajrá, mindenben benne vagyunk!!
[OBHun]Hugoagagyiló http://www.wix.com/oldboyshun/honlap
Új hozzászólás Aktív témák

- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- teljesen ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 256GB !!! aktiválástól 1ÉV nemzetközi APPLE GaranciÁvaL
- Apple watch series 8 45mm GPS+cellural
- RAM 8GB DDR4 2400 20db csomagban 150.000ft
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- Lenovo Legion 5 pro
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 15ACG6 165Hz Gamer notebook -R7 5800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest