- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SylarHUN
senior tag
Ezidáig bárhova lehetett regisztrálni. Ha beszélsz Japánul akkor akár oda is.
Ez az IP-s baromság szerintem nem a multból jövő lehetőség, ezt mostanában találták ki.Amúgy meg itt az igazság:
Q: I cannot log in any more. Why did you let me play until now? Why didn't you warn the players in advance?
A: Creating EULA's and limiting server access is the operator's responsibility - please, ask them.
Q: Nem tudok bejelentkezni már. Miért engedted meg nekem, hogy játsszak amíg most? Miért nem figyelmeztetted a játékosokat előre?
Egy: Creating EULA és a korlátozó szerverhozzáférés az üzemeltető felelőssége - kérdezd őket.Q: Can I use my existing client to connect to another Operator's server?
A: This is not possible as different operators have released different client versions.
Q: Arra tudom használni a létező ügyfelemet, hogy csatlakozzon egy másik üzemeltető szerveréhez?
Egy: Ez nem lehetséges, ahogy a különböző üzemeltetők különböző ügyfélverziókat bocsátottak ki.Q: My country does not have an operator at all. Where can I play now?
A: You have to wait until Gamepot Inc., the license owner of these countries, finds a partner within your region.Q: Az országomnak nincs üzemeltetője egyáltalán. Hol tudok játszani most?
Egy: Neked várnod kell, amíg Gamepot Inc., ezeknek az országoknak az engedélytulajdonosa, egy partnert benn a régiódnak talál.Szóval mehetünk a francba! Vagy költözzünk Amcsiba!
A saját országunk fejlesztőcsapata ránk honfitársaikra nem gondolt.
Ezért tart itt ez az ország ahol.
Erre csak azt tudom mondani: FÉRGEKJa és milyen eleganciával pöckölték odébb a felelősséget! Apám....
Itt vannak az ominózus GS TV-s interjúk, nem hallom hol beszélnek erről, hogy mindenki csak a saját régiójában játszhat a PT-vel vagy a Level-R-el.
GSTV01
GDF 2008 Invictus interjú
Invictus stúdiólátogatás 2.
Invictus stúdiólátogatás 3.Ha valaki megtalálja bennük szóljon.
Új hozzászólás Aktív témák

- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- PayPal
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Raktáron lévó VGA-k!!! Kamatmentes részletre is!! Érdeklődj!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest