- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Na most jövök gammábúl.
Hogy ez az ANIL PASA mekorra egy seggfej gyerek. Eddig is tudtam, hogy vigyázni kell vele, mert lökdösődik, de mondom hátha most nem fog (nem, nem én voltam a room master). Ő full bp-es corvette, én panama, chicane kings. A lényeg, hogy elsőnek fordultam el, majd vezettem is, erre fékezés nélkül belémrongyol és benyom egy my bad-ot. Körről körre jövök fel rá. Az egyik körben a célegyenes előtti kanyarban kicsit tovább homokozik a kelleténél, ezért beérem a célegyenesben. Látja tükörből, hogy hol akarok elmenni, direkt arra húzza a kormányt. Gyorsan irányt váltok, hogy becsapjam, erre szánt szándékkal rámhúzza a kormányt és kitesz a visszafordító homokos bukóterébe. Aztán még hahaházik a célig, büszke magára, hogy milyen ügyes egy köcsög. A room-ban tovább örömködik, mondogatja, hogy csak az álmomban vagyok gyorsabb nála. Én idióta lökdösődőnek nevezem, erre egyből reporttal fenyeget. Miközben egy fasz, ő lökött ki többször is, mert látta, hogy gyorsabb vagyok és még neki áll feljebb. Nagyon el van tévedve a gyerek. Csodálom, hogy őt még nem bannoltatta ki senki, pedig nem hiszem, hogy csak nekem volt eddig problémám vele. Én nem fogok jelentgetni, meg replay-t sem mentettem, de esküszöm, ha mégegyszer összefutok vele, nem nem lépek ki, megyek ellene, majd mentem a replay-t és szépen kirakatom ezt a faszt (hacsak addig ő nem rakat ki, amiért chat-en leidiótáztam). Ahogy hallottam ez a gyerek mindig ezt csinálja, csodálom, hogy még játszhat a PT-vel. A szobában csupa újonnan nevelkedett játékos volt, ők nem ismerhették ezt a pöcsöt. Hát majd megismerik, ha tudnak vele együtt menni (mert ezeken a futamokon úgy volt, hogy a többiek nagyon le voltak szakadva, ezért nem is láthatták, hogy mit csinál ez a farok).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF dokkoló kiárusítás! Csak 25.000 Ft / szett
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest