Hirdetés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Na most jövök gammábúl.
Hogy ez az ANIL PASA mekorra egy seggfej gyerek. Eddig is tudtam, hogy vigyázni kell vele, mert lökdösődik, de mondom hátha most nem fog (nem, nem én voltam a room master). Ő full bp-es corvette, én panama, chicane kings. A lényeg, hogy elsőnek fordultam el, majd vezettem is, erre fékezés nélkül belémrongyol és benyom egy my bad-ot. Körről körre jövök fel rá. Az egyik körben a célegyenes előtti kanyarban kicsit tovább homokozik a kelleténél, ezért beérem a célegyenesben. Látja tükörből, hogy hol akarok elmenni, direkt arra húzza a kormányt. Gyorsan irányt váltok, hogy becsapjam, erre szánt szándékkal rámhúzza a kormányt és kitesz a visszafordító homokos bukóterébe. Aztán még hahaházik a célig, büszke magára, hogy milyen ügyes egy köcsög. A room-ban tovább örömködik, mondogatja, hogy csak az álmomban vagyok gyorsabb nála. Én idióta lökdösődőnek nevezem, erre egyből reporttal fenyeget. Miközben egy fasz, ő lökött ki többször is, mert látta, hogy gyorsabb vagyok és még neki áll feljebb. Nagyon el van tévedve a gyerek. Csodálom, hogy őt még nem bannoltatta ki senki, pedig nem hiszem, hogy csak nekem volt eddig problémám vele. Én nem fogok jelentgetni, meg replay-t sem mentettem, de esküszöm, ha mégegyszer összefutok vele, nem nem lépek ki, megyek ellene, majd mentem a replay-t és szépen kirakatom ezt a faszt (hacsak addig ő nem rakat ki, amiért chat-en leidiótáztam). Ahogy hallottam ez a gyerek mindig ezt csinálja, csodálom, hogy még játszhat a PT-vel. A szobában csupa újonnan nevelkedett játékos volt, ők nem ismerhették ezt a pöcsöt. Hát majd megismerik, ha tudnak vele együtt menni (mert ezeken a futamokon úgy volt, hogy a többiek nagyon le voltak szakadva, ezért nem is láthatták, hogy mit csinál ez a farok).
Új hozzászólás Aktív témák

- Precision 5560 ,15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude 7430 14" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó egy Samsung Galaxy A55 5G 256GB/12GB RAM verzió, rózsaszin 1 évesen, mint az új, karcmentesen!
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest