Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ricco_hun

senior tag

Na most jövök gammábúl. :D
    Hogy ez az ANIL PASA mekorra egy seggfej gyerek. Eddig is tudtam, hogy vigyázni kell vele, mert lökdösődik, de mondom hátha most nem fog (nem, nem én voltam a room master). Ő full bp-es corvette, én panama, chicane kings. A lényeg, hogy elsőnek fordultam el, majd vezettem is, erre fékezés nélkül belémrongyol és benyom egy my bad-ot. Körről körre jövök fel rá. Az egyik körben a célegyenes előtti kanyarban kicsit tovább homokozik a kelleténél, ezért beérem a célegyenesben. Látja tükörből, hogy hol akarok elmenni, direkt arra húzza a kormányt. Gyorsan irányt váltok, hogy becsapjam, erre szánt szándékkal rámhúzza a kormányt és kitesz a visszafordító homokos bukóterébe. Aztán még hahaházik a célig, büszke magára, hogy milyen ügyes egy köcsög. A room-ban tovább örömködik, mondogatja, hogy csak az álmomban vagyok gyorsabb nála. Én idióta lökdösődőnek nevezem, erre egyből reporttal fenyeget. Miközben egy fasz, ő lökött ki többször is, mert látta, hogy gyorsabb vagyok és még neki áll feljebb. Nagyon el van tévedve a gyerek. Csodálom, hogy őt még nem bannoltatta ki senki, pedig nem hiszem, hogy csak nekem volt eddig problémám vele. Én nem fogok jelentgetni, meg replay-t sem mentettem, de esküszöm, ha mégegyszer összefutok vele, nem nem lépek ki, megyek ellene, majd mentem a replay-t és szépen kirakatom ezt a faszt (hacsak addig ő nem rakat ki, amiért chat-en leidiótáztam). Ahogy hallottam ez a gyerek mindig ezt csinálja, csodálom, hogy még játszhat a PT-vel. A szobában csupa újonnan nevelkedett játékos volt, ők nem ismerhették ezt a pöcsöt. Hát majd megismerik, ha tudnak vele együtt menni (mert ezeken a futamokon úgy volt, hogy a többiek nagyon le voltak szakadva, ezért nem is láthatták, hogy mit csinál ez a farok).

Új hozzászólás Aktív témák