- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isten88
senior tag
válasz
Ricco_hun
üzenetére
Szerintem a CTF is jó fun, mikor belépek, legszívesebben azzal játszom, mert Én azt tartom a legizgalmasabbnak, és ott másokkal is tudok játszani interaktívan. TA-zni is szerettem régen, mert érdekes volt, csak én meguntam. SimVS számomra unalmas, ArcadeVS halott, csak kezdők vannak ott, Challenge mód kihalt, pedig nem lenne rossz "pénzbe" is játszani. Drift utoljára számomra akkor volt jó, mikor még a Hangar csak egy kör volt. Mire megtanultam 4 millió fölött driftelni, ki is szedték, és ezzel számomra meg is ölték ezt a játékmódot. Drag jó lenne, csak nem ad semmit. Explorer meg RP szerzésre jó combozni. Ezzel nem a többi játékmódot akartam leamortizálni és másokat sértegetni, csak én ezeket szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák

- Suzuki topik
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hyundai, Kia topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Milyen széket vegyek?
- Végül kiderült, hogy Pat Gelsingernek volt igaza
- További aktív témák...
- Ideapad Flex 5 16IAU7 2-in-1 16" FHD+ IPS érintő i5-1235U 8GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- 5 db Panasonic FZ-X1- Barcode ütésálló tablet- vonalkód olvasós (Nagyobb tétel rendelhető)
- DDR1, DDR2, DDR3 RAM bazár, 512mb-1gb-2gb
- Samsung 990 EVO Plus 2TB - 5 év garancia
- LG OLED 55C97LA - talp + fali tartó + távirányító - hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4534
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest