Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Mariann294
üzenetére
Az a baja amit Ricco írt. Őszintén szólva nekem is ki lenne a tököm az állandó beszólásokkal, lehet le vagy maradva jó pár körrel de Kisát már szarrá szivattuk a helyesírása miatt és ezt már mindenki elfogadta h ő ilyen, ö meg próbálkozik javítani (kisebb-nagyobb sikerrel), tehát sztem e téren hagyjuk már békén...

On: ma hajnali ligám ami most volt (egyébként nem vok részeg....ááááá
buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- BMW topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- További aktív témák...
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

buli volt...no) egy merő vicc. Tudom menjek felsőbb kategóriába, de azok időpontjai nem jók nekem. Szal még ilyen állapotban is szarrá vertem a mezőnyt, sok hibával és 3mp-el rosszabb időkkel körönként... Persze csak 4en mentünk, de az egyik gyerek menet közben feladta LOL amerikaiak.... Erről ennyit!