Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Ezek se vizet ittak futam előtt
Csináltam F1-es videót is Monacoban:
1:15.271 külső kamera
ugyanez belülről1:15.198-nál járok, még mindig nem értem el azt az időt amit nyáron mentem, az 1:15.105 volt. Ezek persze szuper lágy gumival készültek üres tankkal. A 2. mért körökben éri el a szuper lágy a tökéletes hőmérsékletet, de már olyan kopott hogy nem elég jó. Pontosabban, alulkormányzott kissé a kopás miatt. A legjobb időket mindig az 1. mért körben értem el. De egy 2. körre hangolt setuppal be lehetne menni 15 alá is.
Azt javaslom mindenkinek, hanyagoljátok a magas TC-t, mert a közepes TC-vel is kiváló biztonságban lehet menni a pályán és fél mp-et hoz kb időben.
Tegnap cila küldött setupot de azzal olyan időt mentem mint amit kb ő tudott menni.Az én setupommal az alábbi méréseket végeztem:
Magas TC: 1:16.576 19.699, 38.915, 17.740 - 1:16.354
Közepes TC: 1:15.968 19.586, 38.596, 17.785 - 1:15.967
Alacsony TC: 1:15.908 19.448, 38.488, 17.708 - 1:15.644Balra a legjobb elért idők vannak, középen a legjobb szektor idők, jobbra hogy mit érhettem volna el a legjobb szektorokkal.
Tehát szintenként 3-5 tized különbség lehet, és mivel a közepes még biztonságos, ezért azt ajánlom a magas helyett!
Ja és eddig 2 setupom van:
egyik, ez tanulásra jó, hozzászokni a pályához, megszokni a maximum koncentrációt.
másik, itt tartok most, a fenti időket ezzel értem el.Cila kikapcsolta a 3. rugókat és a felfüggesztésnél a magasságot manuálisan feljebb vette. Ezt senkinek sem ajánlom. A magasságot lejjebb kell venni és a 3. rugókat használni kell. Azért, mert ha nincs 3. rugók és a magasságot húzod fel, akkor lassú kanyarokban elég magasan lesz a kocsi, nagy leszorításnál nagy sebességnél meg ugyanúgy lenyomja, tehát nagy tartományban fog mozogni fel-le a kocsi 1 kör alatt. Ha vannak 3. rugók és kicsi a beállított magasság, akkor a lassú kanyarokban nem lesz nagyon magasan a kocsi, ami kedvezhet aero szempontból is, de mechanikailag azért is mert a súlypontja lejjebb lesz a kocsinak. Gyors részeken meg a leütődéseket a 3. rugók fogják megelőzni. Ha nem, akkor keményebb 3. rugókat kell állítani. Ettől még a normális rugók lehetnek lágyak. Moderált mértékben lehet növelni a csomagolókat (packers) is. A stabilizátorokat meg ilyen pályán nem szabad keményre állítani. Minél egyenetlenebb a pálya felszíne, annál lágyabb stabilizátorokra van szükség. Igény esetén a hátsó stabilizátor keményíthető, hogy túlkormányzottságot erőltess a kocsidba.
A fékerőeloszlás, motorfék személyre szabása alapvető. A diffi is módosítható, én úgy állítottam magamhoz, hogy nincs TC.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest