Hirdetés
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Kösz, de csak én is ismételni tudom, magam, ha tényleg nincs semmi alap tudásom, akkor hogy kezdjek neki, mert minden ami eszembe jut, hogy meg kéne írni az már ott elbukik, hogy hogy álljak neki a programban, fejben elgondolom, azzal nincs baj az "eszközt" nem tudom hozzá használni.
És van rengeteg Pdf c++ könyvem, de azok is csak a szintaxisra koncentrálnak, vagy olyan megfogalmazással magyaráznak, hogyha magyarul lenne sem érteném, hogy mit akar kihozni belőle.
Meg csak egy kódrészletet vágnak be, de hogy az most az előző után kell írni vagy egy teljesen új dolog arra már nem tér ki.A matek és a fizika ment/megy középfokú szinten , amit utána oktattak volna az kimaradt ,meg ugye nem mai gyerek vagyok így ami volt is megkopott egy kicsit. 36 évesen próbálkoznék ezzel a témával, tehát nem ilyen tini eszmefuttatás, ha valaki azt hitte volna,hogy trollkodom.
Így azért egy kicsit hendikeppel indulok azzal aki gyerekkorától géppel kelt feküdt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- TP-LINK routerek
- Starlink
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Az iPhone 17e is várományosa a Center Stage kamerának
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- Gyúrósok ide!
- Formula-1
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- További aktív témák...
- Sony G 24-105 f/4 - Sigma 50mm f/1.4 Art (SONY E)
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi