- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Kösz, de csak én is ismételni tudom, magam, ha tényleg nincs semmi alap tudásom, akkor hogy kezdjek neki, mert minden ami eszembe jut, hogy meg kéne írni az már ott elbukik, hogy hogy álljak neki a programban, fejben elgondolom, azzal nincs baj az "eszközt" nem tudom hozzá használni.
És van rengeteg Pdf c++ könyvem, de azok is csak a szintaxisra koncentrálnak, vagy olyan megfogalmazással magyaráznak, hogyha magyarul lenne sem érteném, hogy mit akar kihozni belőle.
Meg csak egy kódrészletet vágnak be, de hogy az most az előző után kell írni vagy egy teljesen új dolog arra már nem tér ki.A matek és a fizika ment/megy középfokú szinten , amit utána oktattak volna az kimaradt ,meg ugye nem mai gyerek vagyok így ami volt is megkopott egy kicsit. 36 évesen próbálkoznék ezzel a témával, tehát nem ilyen tini eszmefuttatás, ha valaki azt hitte volna,hogy trollkodom.
Így azért egy kicsit hendikeppel indulok azzal aki gyerekkorától géppel kelt feküdt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos Otthon / Smart Home
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- További aktív témák...
- HP Zbook G6 i7/ 32 GB/ 500GB SSD
- 2021 Dell Precision 5560 (i9-11950H, RTX A2000, 32 GB, 1 TB NVMe, 500 nit 100%sRGB)
- KEYCHRON V1 Max Knob RGB HU - 2.4 GHz Wireless / Bluetooth / USB-C - GATERON KS-3X1 Milky Yellow Pro
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Garanciális ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold Aura Edition
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest