- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Zolaash: Ford Galaxy gázpedál csere
- N€T0X|N: Stellar Blade után
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Kösz, de csak én is ismételni tudom, magam, ha tényleg nincs semmi alap tudásom, akkor hogy kezdjek neki, mert minden ami eszembe jut, hogy meg kéne írni az már ott elbukik, hogy hogy álljak neki a programban, fejben elgondolom, azzal nincs baj az "eszközt" nem tudom hozzá használni.
És van rengeteg Pdf c++ könyvem, de azok is csak a szintaxisra koncentrálnak, vagy olyan megfogalmazással magyaráznak, hogyha magyarul lenne sem érteném, hogy mit akar kihozni belőle.
Meg csak egy kódrészletet vágnak be, de hogy az most az előző után kell írni vagy egy teljesen új dolog arra már nem tér ki.A matek és a fizika ment/megy középfokú szinten , amit utána oktattak volna az kimaradt ,meg ugye nem mai gyerek vagyok így ami volt is megkopott egy kicsit. 36 évesen próbálkoznék ezzel a témával, tehát nem ilyen tini eszmefuttatás, ha valaki azt hitte volna,hogy trollkodom.
Így azért egy kicsit hendikeppel indulok azzal aki gyerekkorától géppel kelt feküdt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Synology NAS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- EA Sports WRC '23
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Eladó használt Lenovo IdeaPad 5 15ALC05, Kék + ASUS ROG hátizsák
- Asztali Gépeket Megszégyenítő Erő: MSI Alpha 17 C7V Gamer Laptop(Ryzen 9 7945HX, RTX 4070)
- Kingston Fury Beast DDR5 6000 CL36 EXPO/XMP 32 GB (2x16 GB) kit
- Újszerű - ASUS ROG Strix Geforce GTX 1660 Super Advanced Edition 6GB GDDR6 192bit VGA videókártya
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT 12GB / B550M WIFI / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest