Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem is azon gondolkodtam el, hogy mennyire nehéz, hanem azon, hogy a valós életben ezt majd nem neki kell eldöntenie. Ő csak ajánlatot tehet és kritériumokat fogadhat el.
Az adatbázis felépítését, már meg ne haragudj, de hogyan tervezze meg, ha fogalma sincs, hogy az adott eszköz milyen adatokat fog neki oda hányni és azok mekkora méretet is öltenek?! Gyakorlatban ez így nem megy. Legalább egy példa s feladat erejéig összekaphatta volna magát a példa megírója, hogy pl: hőmérsékletet és rögzítési idejét küldi a klíma, egyiket timestampben a másikat meg 3 tizedesig celsiusban. Akkor már van mivel számolni. Meg van miből kitalálni a db formáját, de így?!
Vagy csak én várok el túl sokat mástól, hogy könnyebb legyen az én munkám?!

A többivel nem vitatkozok, teljesen helytálló kérdések és a megválaszolásuk sem okoz szerintem a srácnak akadályt.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felújított Samsung Galaxy s22 ultra 12/256
- RTX 4070 ti I Ryzen 5 7600X I 2x16gb ddr5 6000mHz
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Gombászkönyvek egyben
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest