- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Jim Tonic #8659 üzenetére
Nem is azon gondolkodtam el, hogy mennyire nehéz, hanem azon, hogy a valós életben ezt majd nem neki kell eldöntenie. Ő csak ajánlatot tehet és kritériumokat fogadhat el.
Az adatbázis felépítését, már meg ne haragudj, de hogyan tervezze meg, ha fogalma sincs, hogy az adott eszköz milyen adatokat fog neki oda hányni és azok mekkora méretet is öltenek?! Gyakorlatban ez így nem megy. Legalább egy példa s feladat erejéig összekaphatta volna magát a példa megírója, hogy pl: hőmérsékletet és rögzítési idejét küldi a klíma, egyiket timestampben a másikat meg 3 tizedesig celsiusban. Akkor már van mivel számolni. Meg van miből kitalálni a db formáját, de így?!Vagy csak én várok el túl sokat mástól, hogy könnyebb legyen az én munkám?!
A többivel nem vitatkozok, teljesen helytálló kérdések és a megválaszolásuk sem okoz szerintem a srácnak akadályt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS Z97-AR - i5 4670 - 8GB DDR3 - 120GB SSD - 500GB HDD
- AAM számla - Mini PC / SFF / MT / TWR - Brand gépek - HP / DELL / Lenovo - több db, 1 év garancia
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest