Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Nem is azon gondolkodtam el, hogy mennyire nehéz, hanem azon, hogy a valós életben ezt majd nem neki kell eldöntenie. Ő csak ajánlatot tehet és kritériumokat fogadhat el.
Az adatbázis felépítését, már meg ne haragudj, de hogyan tervezze meg, ha fogalma sincs, hogy az adott eszköz milyen adatokat fog neki oda hányni és azok mekkora méretet is öltenek?! Gyakorlatban ez így nem megy. Legalább egy példa s feladat erejéig összekaphatta volna magát a példa megírója, hogy pl: hőmérsékletet és rögzítési idejét küldi a klíma, egyiket timestampben a másikat meg 3 tizedesig celsiusban. Akkor már van mivel számolni. Meg van miből kitalálni a db formáját, de így?!
Vagy csak én várok el túl sokat mástól, hogy könnyebb legyen az én munkám?!

A többivel nem vitatkozok, teljesen helytálló kérdések és a megválaszolásuk sem okoz szerintem a srácnak akadályt.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Video digitalizálás
- Macska topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB GameMax STORM Black EVGA 600W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest