-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Jim Tonic #8659 üzenetére
Nem is azon gondolkodtam el, hogy mennyire nehéz, hanem azon, hogy a valós életben ezt majd nem neki kell eldöntenie. Ő csak ajánlatot tehet és kritériumokat fogadhat el.
Az adatbázis felépítését, már meg ne haragudj, de hogyan tervezze meg, ha fogalma sincs, hogy az adott eszköz milyen adatokat fog neki oda hányni és azok mekkora méretet is öltenek?! Gyakorlatban ez így nem megy. Legalább egy példa s feladat erejéig összekaphatta volna magát a példa megírója, hogy pl: hőmérsékletet és rögzítési idejét küldi a klíma, egyiket timestampben a másikat meg 3 tizedesig celsiusban. Akkor már van mivel számolni. Meg van miből kitalálni a db formáját, de így?!Vagy csak én várok el túl sokat mástól, hogy könnyebb legyen az én munkám?!
A többivel nem vitatkozok, teljesen helytálló kérdések és a megválaszolásuk sem okoz szerintem a srácnak akadályt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Trollok komolyan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Subaru topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest