Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Sk8erPeter nagyúr válasz  inf3rno

üzenetére inf3rno

üzenetére"Szvsz. olyasmikre, amikor parancssorból kell behaxolni egy csomó dolgot, hogy működjön, amit akarsz" 
 Hát ez nem túl konkrét, az esetek többségében parancssorból használom ("BEhaxolom"?) a Gitet, és a Mercurialnál is "parancssorból kell behaxolni egy csomó dolgot" (akármit is jelentsen az)... Mindkettő fölé van GUI, aminek segítségével vagy meg tudod oldani az aktuális problémát, vagy nem. Mindkettő fölé van GUI, aminek segítségével vagy meg tudod oldani az aktuális problémát, vagy nem.Amúgy ja, néha tényleg csúnya tud lenni a Git szintaktikája, meg túlbonyolított, de hogyan oldod meg ezeket Mercurialban? Pont valami különbség szemléltetésére lennék kíváncsi, hogy lássam, valóban egyszerűbb adott esetre. 
 Mondjuk asszem egyszerűbb, ha rákeresek Stack Overflow-n (most lusta voltam), ott általában jó sok példa van. Gondoltam hátha be tudtok dobni kapásból példát. Gondoltam hátha be tudtok dobni kapásból példát.Szerk.: van is bőven összehasonlítás: 
 http://stackoverflow.com/questions/1598759/git-and-mercurial-compare-and-contrast
 http://stackoverflow.com/questions/35837/what-is-the-difference-between-mercurial-and-git
 stb.Igazából ezek alapján ilyen döntetlen-érzés. Sok minden Mercurialban tűnik egyszerűbbnek, más meg Gitben tűnik szebbnek, vagy csak a szemem van jobban hozzászokva (ld. pl. ezt a táblázatot). 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3675
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mindkettő fölé van GUI, aminek segítségével vagy meg tudod oldani az aktuális problémát, vagy nem.
 Mindkettő fölé van GUI, aminek segítségével vagy meg tudod oldani az aktuális problémát, vagy nem. Gondoltam hátha be tudtok dobni kapásból példát.
 Gondoltam hátha be tudtok dobni kapásból példát.