Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

inf3rno nagyúr válasz  Sk8erPeter

üzenetére Sk8erPeter

üzenetéreSzvsz. olyasmikre, amikor parancssorból kell behaxolni egy csomó dolgot, hogy működjön, amit akarsz. Néha belefutok én is ilyesmibe nagy ritkán. Általában viszont nagyon jól megvagyok az alap funkciókkal, azok szerintem sincsenek elbonyolítva. Csak egy példa, így kell lekérni a repo útvonalát: $(git rev-parse --show-toplevel) Szvsz, ez egy elég jó példa arra, hogy hogyan nem szabad APIt tervezni. Semmi szükség arra, hogy ismerjem a rev-parse-t ahhoz, hogy egy ilyen szimpla adatot le tudjak kérni. Első ránézésre lövésem sincs, hogy mit jelent: "git rev-parse is an ancillary plumbing command primarily used for manipulation." Nekem a show top level is csak közepesen beszélő, inkább valami repo root path, vagy hasonló, ami megszokottabb szóhasználat lenne... Mindenesetre ez az egész a clean code-tól elég messze van. Én jobb szeretem az IDE-be épített pluginnel használni a git-et, azt hiszem nem véletlen. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EA Sports WRC '23
- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Resident Evil Requiem - Ami eddig történt
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U / 8GB DDR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő