Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elnézést félre írtam.
Annyit akartam a printscreenel mondani hogy valaki úgy oldotta meg. Tény és való, hogy kicsit melós úgy megcsinálni stb.
Teljesen igazad van abban amit írtál.NetBeans-re meg úgy értettem amit bemutattak mint ilyen megoldást nekünk.
Ott meg volt a kiemelés meg sorok meg voltak számozva meg minden de valahogy nem látszott olyan igényesnek meg ami kódot beszúrtunk az elég zavaros lett a végére.
Hiányoltam azt is hogy minden második sor kicsit sötétebb hátterű legyen meg ilyen apróságok. Maga a NetBeans jól átlátható fejlesztőkörnyezet de a kód beszúrása egy wordbe szerintem nem annyira szépen van megoldva DE megcsinálja.
Tudom ez az én hülyeségem és lehet az elképzelésem elképzelés is marad de próbálok találni egy olyan megoldást ami úgy gondolom számomra a legjobb. Ezért is írtam ebbe a fórumba mert itt tudnak jó pár opciót ajánlani ahogy te is.Megint csak köszönöm az ötleteket a Notpad++ elég jól megcsinálta de a többit is megnézem de ha azt mondod Eclipse a legbarátságosabb az lesz
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ryzen 7 5800X + WIFI-s GIGABYTE lap azonnal vihető
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.