Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hát nem szeretném az úgy elég sokáig tartana

Ebben igazad van, hogy nem minősíti a fejlesztőkörnyezetet de a lényeg nem tetszett az eredmény.
És megint igazad van
Köszönöm a tippeket!
További jó fórumozást, meg estét
-
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Elnézést félre írtam.
Annyit akartam a printscreenel mondani hogy valaki úgy oldotta meg. Tény és való, hogy kicsit melós úgy megcsinálni stb.
Teljesen igazad van abban amit írtál.NetBeans-re meg úgy értettem amit bemutattak mint ilyen megoldást nekünk.
Ott meg volt a kiemelés meg sorok meg voltak számozva meg minden de valahogy nem látszott olyan igényesnek meg ami kódot beszúrtunk az elég zavaros lett a végére.
Hiányoltam azt is hogy minden második sor kicsit sötétebb hátterű legyen meg ilyen apróságok. Maga a NetBeans jól átlátható fejlesztőkörnyezet de a kód beszúrása egy wordbe szerintem nem annyira szépen van megoldva DE megcsinálja.
Tudom ez az én hülyeségem és lehet az elképzelésem elképzelés is marad de próbálok találni egy olyan megoldást ami úgy gondolom számomra a legjobb. Ezért is írtam ebbe a fórumba mert itt tudnak jó pár opciót ajánlani ahogy te is.Megint csak köszönöm az ötleteket a Notpad++ elég jól megcsinálta de a többit is megnézem de ha azt mondod Eclipse a legbarátságosabb az lesz
. -
andronymus
tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Hát a kód fajták SQL, PHP, HTML, CSS.
Notped++ megnézem meg a többit bár probléma az főként hogy stíluselemekkel tele rakja ahogy mondtad de most mondták nekem, hogy printscreenelni kell ( az kicsit sok lenne).
A NetBeans-ben meg egyszerűen csúnya és nem átlátható egy idő után azt már néztem.
De meg nézem amit tanácsoltál meg még keresek köszönöm a segítséget még egyszer
Ha esetleg eszedbe jut vagy valaki tud valami jót kérem ossza meg itt. -
andronymus
tag
Sziasztok lenne egy hülye kérdésem és elnézést ha rossz helyen teszem fel de ez jutott eszembe.
Szakdogámba a weboldalam forráskódját be kéne szúrnom és láttam sok helyen ilyen szépen kiemelt programkódokat nyomtatott formában.Az lenne a kérdés hogy tudnátok e nekem mondani olyan programokat amivel ilyen szépen belehet szúrni egy word dokumentumba a programkódot?
Szeretném ha jól átlátható igényes lenne

Válaszotokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A16 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.