- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Magát a tömböt összeírni alig pár másodperc, nem az a hosszú, hanem ami a for ciklusban van, csináltam egy olyan kiiratást ami 10 százalékonként kiír a képernyőre, bár ez nem mutatja meg, hogy ténylegesen mi a sok idő...
Ami ötletem még van, az az, hogy ha egy fájlhoz összeszedi a duplikációkat, akkor azokat kitörli a tömbből, így a következő vizsgálandó fájlnál már annyival kevesebb elemet kell végignézni, bár ha kevés a duplikáció a mappában, akkor ez szinte semmit nem segítene. A másik ötletem, hogy az is lassú lehet amikor valamit hozzáadok a $multiples tömbhöz, mert elméletileg ilyenkor mindig készít egy másolatot az aktuális tömbről, legalábbis valami ilyesmit olvastam a neten, tehát lehet ezt a tömbhöz hozzáadok dolgot ki kéne cserélni valamire, például arra, hogy már az elején hozzon létre egy fájlt, majd utána csak appendoljon hozzá, hátha így gyorsabb lesz... majd mindjárt kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest