Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Magát a tömböt összeírni alig pár másodperc, nem az a hosszú, hanem ami a for ciklusban van, csináltam egy olyan kiiratást ami 10 százalékonként kiír a képernyőre, bár ez nem mutatja meg, hogy ténylegesen mi a sok idő...
Ami ötletem még van, az az, hogy ha egy fájlhoz összeszedi a duplikációkat, akkor azokat kitörli a tömbből, így a következő vizsgálandó fájlnál már annyival kevesebb elemet kell végignézni, bár ha kevés a duplikáció a mappában, akkor ez szinte semmit nem segítene. A másik ötletem, hogy az is lassú lehet amikor valamit hozzáadok a $multiples tömbhöz, mert elméletileg ilyenkor mindig készít egy másolatot az aktuális tömbről, legalábbis valami ilyesmit olvastam a neten, tehát lehet ezt a tömbhöz hozzáadok dolgot ki kéne cserélni valamire, például arra, hogy már az elején hozzon létre egy fájlt, majd utána csak appendoljon hozzá, hátha így gyorsabb lesz... majd mindjárt kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple MacBook
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Parfüm topik
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gamer PC AMD Ryzen 3500X/16GB DDR4 /Nvidia 1650 4 GB/256 GB SSD + 1 TB HDD 6 hó garancia, számlával!
- Eladó 2db Pixel 7 obszidián 128/8
- Apple Watch Series 11 46mm GPS+Cellular , Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook Air M1 8/256GB
- ÚJRA SSD BAZÁR - SATA / M.2 / mSATA - KINGSTON, OCZ, SAMSUNG, INTEL, APACER - KÉSZLET EREJÉIG!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4601, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4615, 100% AKKSI
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest