Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Magát a tömböt összeírni alig pár másodperc, nem az a hosszú, hanem ami a for ciklusban van, csináltam egy olyan kiiratást ami 10 százalékonként kiír a képernyőre, bár ez nem mutatja meg, hogy ténylegesen mi a sok idő...
Ami ötletem még van, az az, hogy ha egy fájlhoz összeszedi a duplikációkat, akkor azokat kitörli a tömbből, így a következő vizsgálandó fájlnál már annyival kevesebb elemet kell végignézni, bár ha kevés a duplikáció a mappában, akkor ez szinte semmit nem segítene. A másik ötletem, hogy az is lassú lehet amikor valamit hozzáadok a $multiples tömbhöz, mert elméletileg ilyenkor mindig készít egy másolatot az aktuális tömbről, legalábbis valami ilyesmit olvastam a neten, tehát lehet ezt a tömbhöz hozzáadok dolgot ki kéne cserélni valamire, például arra, hogy már az elején hozzon létre egy fájlt, majd utána csak appendoljon hozzá, hátha így gyorsabb lesz... majd mindjárt kipróbálom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple MacBook
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- Vezetékes FEJhallgatók
- ZEN.com
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- Óra topik
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- VR topik
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 7600 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING OC - Új, 1 év garancia - Eladó!
- iPhone 17 Pro Max 256gb fggetlen,bontatlan EU
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) leárazás!!AkciÓÓ
- 12db Magyar vilbil! Lenovo Thinkpad T14 A++ kategória ! ÚJ akku 14" FHD, i5, 16/256 számla +GARANCIA
- Asztali PC , Ultra 225F , RTX 5070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor X7b / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest