- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
"Ezt kifejtenéd?"
Azt, hogy melyik platformra fejlesszünk, szerintem nem az IDE milyensége határozza meg. Fentebb írt szempontok valós tapasztalatokon alapuló példák voltak, húztunk már ki project elején platformot megvalósíthatósági és üzleti megfontolások okán, de IDE miatt még nem. A fejlesztőkörnyezet (és a nyelv), mint szempont max akkor kerülhetne szóba, ha valami "proof of concept" jellegű dologgal kellene előállni, és az "idő=pénz" örökérvényű összefüggés következtében számítana
Mint írtam már többször is, Eclipse-t én sem szeretem túlságosan, de néhány évvel ezelőttihez képest már kifejezetten mesés. (Symbianos Carbide.c++-hoz képest meg főleg, szerencsére azt csak futólag kellett használnom
)
Fejlesztőkörnyezet legózás WP7-nél is jelen van. Ugye Silverlight Toolkit for Windows Phone-t fel kell raknod, ha "natív" WP7-esnek kinéző alkalmazást akarsz fejleszteni (pl TiltEffect miatt), a WP7 Isolated Storage Explorer is jól jött már, ráadásul ez utóbbihoz még a kódot is módosítani kell (igaz, csak pár sort kell hozzáadni).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen routert?
- Diablo IV
- Windows 10
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Temu
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gyors és kedvező csomagküldés Magyarországon és külföldre!
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4527, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest