- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic #5389 üzenetére
Valóban nem kellett volna azt a megjegyzést tennem, amiért ezúton elnézésedet kérem.
A többiben továbbra sem értünk igazán egyet. Tényleg elkanyarodtam a pszeudokódtól, ami azért volt mert bevallásod szerint a saját nem-pszeudokódodat is úgy optimalizálod, hogy minél rövidebb legyen és úgy állítod be, mintha a kevesebb utasítás gyorsabb is lenne. Erre próbáltam ellenpéldákat hozni, az intelest azért mert konkrét, de a többi amit általánosságban mondtam szerintem helytálló még pszeudokód esetén is. Ha valaki pszeudokódban hatékony de alkalmasint hosszabb kódot mutat be (és meg tudja indokolni) az nálam pozitívum, továbbá feltételezhető, hogy az egyszerűbbet is meg tudta volna csinálni.
A gyakorlatban minden bizonnyal neked is már megvannak a kialakult szokásaid, amik feltehetően az adott környezetben működnek is. Én leginkább csak azt akartam leszögezni, hogy az optimalizálást általánosságban nehogy úgy képzeljék el az emberek, hogy ami rövid az gyors és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest