Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Valóban nem kellett volna azt a megjegyzést tennem, amiért ezúton elnézésedet kérem.

A többiben továbbra sem értünk igazán egyet. Tényleg elkanyarodtam a pszeudokódtól, ami azért volt mert bevallásod szerint a saját nem-pszeudokódodat is úgy optimalizálod, hogy minél rövidebb legyen és úgy állítod be, mintha a kevesebb utasítás gyorsabb is lenne. Erre próbáltam ellenpéldákat hozni, az intelest azért mert konkrét, de a többi amit általánosságban mondtam szerintem helytálló még pszeudokód esetén is. Ha valaki pszeudokódban hatékony de alkalmasint hosszabb kódot mutat be (és meg tudja indokolni) az nálam pozitívum, továbbá feltételezhető, hogy az egyszerűbbet is meg tudta volna csinálni.
A gyakorlatban minden bizonnyal neked is már megvannak a kialakult szokásaid, amik feltehetően az adott környezetben működnek is. Én leginkább csak azt akartam leszögezni, hogy az optimalizálást általánosságban nehogy úgy képzeljék el az emberek, hogy ami rövid az gyors és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Pánik a memóriapiacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest