Hirdetés
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Amúgy mi a terv?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jester01
veterán
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Valóban nem kellett volna azt a megjegyzést tennem, amiért ezúton elnézésedet kérem.

A többiben továbbra sem értünk igazán egyet. Tényleg elkanyarodtam a pszeudokódtól, ami azért volt mert bevallásod szerint a saját nem-pszeudokódodat is úgy optimalizálod, hogy minél rövidebb legyen és úgy állítod be, mintha a kevesebb utasítás gyorsabb is lenne. Erre próbáltam ellenpéldákat hozni, az intelest azért mert konkrét, de a többi amit általánosságban mondtam szerintem helytálló még pszeudokód esetén is. Ha valaki pszeudokódban hatékony de alkalmasint hosszabb kódot mutat be (és meg tudja indokolni) az nálam pozitívum, továbbá feltételezhető, hogy az egyszerűbbet is meg tudta volna csinálni.
A gyakorlatban minden bizonnyal neked is már megvannak a kialakult szokásaid, amik feltehetően az adott környezetben működnek is. Én leginkább csak azt akartam leszögezni, hogy az optimalizálást általánosságban nehogy úgy képzeljék el az emberek, hogy ami rövid az gyors és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen TV-t vegyek?
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Tőzsde és gazdaság
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó Apple iPhone 14 128GB Fekete / AKKU 100% / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest