- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Jester01 #5388 üzenetére
Valahogy nem sikerül neked átadnom a lényeget, ahogy a felesleges változókat sem sikerült megértetnem.
Egy adott feladat megoldása sokszor teljesen eltérő módokon is kivitelezhető. Ebből általában a rövidebb út lesz a gyorsabb. Mint a változóknál is, a programoknál is leragadtál ott, hogy milyen módon vezeted be ugyanazt a függvényt. Nem erről van szó.A hozzá tartozó fordítón legalább annyira múlik, milyen lesz a tárgykódod, nem csak az utasításaidtól. Tipikus példa erre, amikor az Intel pénzelte a fejlesztőkörnyezeteket, hogy AMD-s processzorokon lassabban fusson. Csak tippelni tudsz, hogy amikor leírod, akkor az lesz-e a leggyorsabb. Jobb eséllyel lesz a kevesebb utasítás gyorsabb.
Az Assembly és a pszeudo nem az, ami találkozni szokott. Kár volt idekeverni. Eleve teljesen más egy low-level nyelv, még hasonlítani is hülyeség.
Amikor pszeudokódban írsz, nem az x86-s assembly programozás lesz a lényeg. Ha abban kellene programozni, eleve azt kérnék. Gyanítom, hogy teljesen másról, esetleg eleve nem elterjedt környezetről/nyelvről lesz szó.Voltam már c-s felvételiztetésen (játékfejlesztők). Tök egyszerű volt. Adott volt a feladat, aki előbb felállt azzal, hogy működik, az nyert. Nesze neked szépség.
Itt eleve egyszerű pszeudoról volt szó, ahol továbbra is azt mondom, hogy két jelölt közül az fog nyerni, ha hasonlóan átlátható szöveget/programot nyújtanak be, aki rövidebb úton megoldja. Belekötöttél már mindenbe szinte, előjöttél c-vel, assemblyvel, mindennel. Kár, hogy semmi köze a kérdéshez.
A 20e alkalmazottas cég csupán a méreteket jelzi, illetve azt, mennyire figyelnem kell az erőforrásokra, közel sem engem fényez. Nem tudom, miért az jött le ebből. Ha ezt Te támadásnak veszed, akkor magadban keresd a hibát. Viszont azt állítani, hogy Te jobban értesz ehhez, az félreérthetetlenül arcoskodás, még akkor is, ha valóban úgy van. Abban a pozícióban, ahol vagy állítólag, általában inkább szerénységgel szokás találkozni. Legalábbis a környezetemben nem hallottam még ilyet, hogy "én vagyok a jobb, gyanítom".
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 // i5 // 1TB // Számla+Garancia //
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest