Új hozzászólás Aktív témák

• Jim Tonic

nagyúr

válasz Jester01 #5388 üzenetére

Valahogy nem sikerül neked átadnom a lényeget, ahogy a felesleges változókat sem sikerült megértetnem.
    Egy adott feladat megoldása sokszor teljesen eltérő módokon is kivitelezhető. Ebből általában a rövidebb út lesz a gyorsabb. Mint a változóknál is, a programoknál is leragadtál ott, hogy milyen módon vezeted be ugyanazt a függvényt. Nem erről van szó.

A hozzá tartozó fordítón legalább annyira múlik, milyen lesz a tárgykódod, nem csak az utasításaidtól. Tipikus példa erre, amikor az Intel pénzelte a fejlesztőkörnyezeteket, hogy AMD-s processzorokon lassabban fusson. Csak tippelni tudsz, hogy amikor leírod, akkor az lesz-e a leggyorsabb. Jobb eséllyel lesz a kevesebb utasítás gyorsabb.

Az Assembly és a pszeudo nem az, ami találkozni szokott. Kár volt idekeverni. Eleve teljesen más egy low-level nyelv, még hasonlítani is hülyeség.
    Amikor pszeudokódban írsz, nem az x86-s assembly programozás lesz a lényeg. Ha abban kellene programozni, eleve azt kérnék. Gyanítom, hogy teljesen másról, esetleg eleve nem elterjedt környezetről/nyelvről lesz szó.

Voltam már c-s felvételiztetésen (játékfejlesztők). Tök egyszerű volt. Adott volt a feladat, aki előbb felállt azzal, hogy működik, az nyert. Nesze neked szépség.

Itt eleve egyszerű pszeudoról volt szó, ahol továbbra is azt mondom, hogy két jelölt közül az fog nyerni, ha hasonlóan átlátható szöveget/programot nyújtanak be, aki rövidebb úton megoldja. Belekötöttél már mindenbe szinte, előjöttél c-vel, assemblyvel, mindennel. Kár, hogy semmi köze a kérdéshez.

A 20e alkalmazottas cég csupán a méreteket jelzi, illetve azt, mennyire figyelnem kell az erőforrásokra, közel sem engem fényez. Nem tudom, miért az jött le ebből. Ha ezt Te támadásnak veszed, akkor magadban keresd a hibát. Viszont azt állítani, hogy Te jobban értesz ehhez, az félreérthetetlenül arcoskodás, még akkor is, ha valóban úgy van. Abban a pozícióban, ahol vagy állítólag, általában inkább szerénységgel szokás találkozni. Legalábbis a környezetemben nem hallottam még ilyet, hogy "én vagyok a jobb, gyanítom".

Új hozzászólás Aktív témák