- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Sziasztok,
Offtopic lesz, de talán itt van a legnagyobb esély, hogy releváns tapasztalat alapján kapjak véleményt.
Szeretnék felvételizni programtervező informatikus szakra, középsuli már nem most volt, szóval meló mellett csinálnám, az biztos, hogy ha már belevágnék, akkor egyetemi diplomát akarnék, csak azt nem tudom, esti vagy levelezős szakra menjek.
Ugyanis meló mellett az esti tuti eléggé húzós lenne, viszont ha jó a tanár, akkor lehet könnyebben tud az ember haladni, segítséget kérni, levelezőn erre ugye ritkábban van lehetőség, bár az érem másik oldala, hogy jelenleg is egy fejlesztő cégnél dolgozom, mondjuk csak tesztelőként, de a fejlesztő srácoktól nagy valószínűséggel tudnék segítséget kérni.
Meg esti csak az ELTE-n lenne, ahol ráadásul azt írják, hogy ennél a képzésnél csak szoftveralkalmazó informatikus szakirányt lehet választani, szoftverfejlesztőit nem, pedig engem az érdekelne, de a többi suliban meg nincs is külön szakirány, szóval ezt sem értem teljesen, hogy hogy van.
Szerintetek melyikre lenne érdemes menni, plusz tudtok-e valamit arról, hogy ELTE-n mi jelentősége van a különböző szakirányoknak ha a többi sulinál ez nincs feltüntetve?
Vagy lehet azokban is majd választani csak a felvi.hu-n nem írnák(DE-IK és SZTE-TTIK a másik két intézmény)?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Ford topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i7-11850H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs