- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok,
Offtopic lesz, de talán itt van a legnagyobb esély, hogy releváns tapasztalat alapján kapjak véleményt.
Szeretnék felvételizni programtervező informatikus szakra, középsuli már nem most volt, szóval meló mellett csinálnám, az biztos, hogy ha már belevágnék, akkor egyetemi diplomát akarnék, csak azt nem tudom, esti vagy levelezős szakra menjek.
Ugyanis meló mellett az esti tuti eléggé húzós lenne, viszont ha jó a tanár, akkor lehet könnyebben tud az ember haladni, segítséget kérni, levelezőn erre ugye ritkábban van lehetőség, bár az érem másik oldala, hogy jelenleg is egy fejlesztő cégnél dolgozom, mondjuk csak tesztelőként, de a fejlesztő srácoktól nagy valószínűséggel tudnék segítséget kérni.
Meg esti csak az ELTE-n lenne, ahol ráadásul azt írják, hogy ennél a képzésnél csak szoftveralkalmazó informatikus szakirányt lehet választani, szoftverfejlesztőit nem, pedig engem az érdekelne, de a többi suliban meg nincs is külön szakirány, szóval ezt sem értem teljesen, hogy hogy van.
Szerintetek melyikre lenne érdemes menni, plusz tudtok-e valamit arról, hogy ELTE-n mi jelentősége van a különböző szakirányoknak ha a többi sulinál ez nincs feltüntetve?
Vagy lehet azokban is majd választani csak a felvi.hu-n nem írnák(DE-IK és SZTE-TTIK a másik két intézmény)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ASUS routerek
- Windows 11
- Robogó, kismotor
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- szinte új iPhone 16 Plus 128GB white fehér független Apple 3 év garancia ajándék
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Karcmentes Samsung Galaxy S24 8/128GB 2028.05.19-ig garanciával
- 16 db Intel Celeron és Celeron D processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest