Új hozzászólás Aktív témák

• birno

addikt

Sziasztok,

Offtopic lesz, de talán itt van a legnagyobb esély, hogy releváns tapasztalat alapján kapjak véleményt.

Szeretnék felvételizni programtervező informatikus szakra, középsuli már nem most volt, szóval meló mellett csinálnám, az biztos, hogy ha már belevágnék, akkor egyetemi diplomát akarnék, csak azt nem tudom, esti vagy levelezős szakra menjek.

Ugyanis meló mellett az esti tuti eléggé húzós lenne, viszont ha jó a tanár, akkor lehet könnyebben tud az ember haladni, segítséget kérni, levelezőn erre ugye ritkábban van lehetőség, bár az érem másik oldala, hogy jelenleg is egy fejlesztő cégnél dolgozom, mondjuk csak tesztelőként, de a fejlesztő srácoktól nagy valószínűséggel tudnék segítséget kérni.

Meg esti csak az ELTE-n lenne, ahol ráadásul azt írják, hogy ennél a képzésnél csak szoftveralkalmazó informatikus szakirányt lehet választani, szoftverfejlesztőit nem, pedig engem az érdekelne, de a többi suliban meg nincs is külön szakirány, szóval ezt sem értem teljesen, hogy hogy van.

Szerintetek melyikre lenne érdemes menni, plusz tudtok-e valamit arról, hogy ELTE-n mi jelentősége van a különböző szakirányoknak ha a többi sulinál ez nincs feltüntetve?
    Vagy lehet azokban is majd választani csak a felvi.hu-n nem írnák(DE-IK és SZTE-TTIK a másik két intézmény)?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés