- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
lamajoe
tag
Ide is írok, remélem itt talán tudnak segíteni. (Sajnos külön flash témát ami aktív is nem találtam)
Pár napja foglalkozom AS3-mal, konkrétan Packager for Iphone-nal.
Csináltam egy gombot, adtam hozzá listenert, a cél az, hogy a menüből el tudjam navigálni magam, a listener ha triggerel akkor azt állítottam be, hogy addchild-dal hozzon színpadra egy movie clip-pet, eddig minden jó, azonban nem tudom a movie clipet, hogy kell szerkeszteni. Sajnos elég hülye vagyok még a témához. A Scene 1en rendesen látszik az iphone képernyő felbontása, tudom hova kell raknom a dolgokat, a movie clipen egyáltalán nem látszik, összefolyik az egész, tehát nem tudom hova pakoljam a dolgokat. És azt, hogy csináljam meg, hogy a főmenüt letisztítsa? Ergo ha egy nagy P betűt behívok movie clipen, akkor az a P betű egy fehér háttér előtt legyen és ne a főmenüre rajzolja rá. Remove addchild v movieclip clear esetleg? Sajnos tényleg nem értek még hozzá de elég fontos lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M3 13" WiFi 256GB! KÉK
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman S2 TG Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest