- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashrider86
tag
Sziasztok,ide is leírom...háthaaa.... Szóval kihívtam egy szerelőt,a céghez és 2 perc után ment is haza...Elmeséltem neki,hogy mit kéne megcsinálni,és mondta,hogy ilyen embert nem fogok találni
A szitu:
Nálunk a cégnél lett írva egy progi. Aminek a neve Loginvoice DE
Amit én leveszek ebből,hogy bent van az irodába 2 server. Amiken gondolom a sql megy. Kint az eladótérbe van 3 gép amiből 2 megy. 1 Pedig nem,mert újra raktam,de nem megy rajta a progi. Valami olyan hibát ír ki,hogy nem bír az adatbázishoz kapcsolódni.Ez lenne az első feladat beállítani. A második feladat,hogy amikor végzünk egy számlával,akkor iszonyat lassan tölti fel a szerverbe. Meg egy ilyen szép zöld csík közbe egy Sql homokóra mozog,és tölt. Szóval gyorsítani kéne rajta. A szerelő azt mondta,hogy a hálózat gyors,valami a szerverrel van.A harmadik megoldandó gond a legfontosabb,még pedig az,hogy egyszerre bírjunk számlát menteni. Mert ha mondjuk az első gépen befejezi a számlát,akkor én nem bírok addig menteni amíg ő be nem fejezi a mentést. Szóval a kérdés,hogy ezeket valaki megbírná csinálni? Állítólag ez program specifikus,és azt mondta a szerelő,hogy ezt csak az tudja akik megírták. De nekik már 2 hete könyörgők,szóval hagyjuk,inkább fizetek de legyen jó ! Meg valami olyat magyaráz,ohgy jogtiszta...
Mellékelem a hiba üziket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Linux kezdőknek
- Milyen házat vegyek?
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Hardcore café
- Napelem
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 5G-s tablet, bírja a strapát, projektor is van benne. Mi kell még?
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W Silver
- Gamer PC eladó, erős gép, frissen pasztázva.
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,2026.07.29-ig Apple Garancia,Makulátlan Karcmentes Állapot
- Dobozos PS5 digital edition 1TB + 1 kontroller + 2 játék eladó
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest