Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Child
csendes tag
Üdv!
utána néztem a fogalmaknak.
[I]A natív kód az értelmezésem szerint: ugye gépi kód, annyit írnak róla. Nem szavakból és jelekből áll, hanem a kettes számrendszerből.
Menedzselt kód: nem a bináris számrendszer és valamilyen köztes kód. Elég hiányos a fogalomról a kialakított képem.
Makró: forráskód részlet. Előre meglévő "program darabok", akár egy puzzle. Ezeket beillesztve a makró hivatkozási helyre megkönnyítjük a munkánkat.
Objektumorientált programozás (OOP): nem magáról a műveletekről van szó, hanem a programegységek kapcsolatára alapul.[/I]
Amit én szeretnék, az egy olyan program, ami üzemel elektronikai eszközöket és ugyebár ezt grafikus felületen keresztül tenné. Pl: egy házat felruházni egy programmal, ami kezeli a házban lévő műszakiakat, beállítja a hőmérsékletet, biztonsági rendszert felügyel stb...
Nos, nem tudom hogy mennyire lenne nehéz megvalósítani.Ha nem jól értelmeztem a fenti fogalmakat, légyszi javítsatok ki. A menedzselt kód és az OOP elég sötét még.
Köszi a segítségeket

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Gyúrósok ide!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Formula-1
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Netfone
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Acer LED monitor (B247Y)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest