- sziku69: Szólánc.
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
üdv, megint jsp-s kérdés:
Hogy tudom megoldani azt a form-ot amiben egy foreach-csel íratnám ki így a válaszlehetőségeket?<c:forEach items="${quiz.answers}" var="answers">
<tr>
<td><fmt:message key="epam.quizform.option"/></td>
<td><input type="text" name="answers" value="${answers}" size=40/></td>
</tr>
</c:forEach>na itt a quiz.answers egy kollekció és ez egy <form>-on és egy <table>-ön belül helyezkedik el és szeretném dinamikusan kiíratni és bekérni a form-omat, de ez így ugye mivel nincs semmi az answers-ben először egyetlen egy sort sem jelenít meg.
Sajnos nem tudok példát mutatni, hogy hogy szeretném, de lehet olyat, hogy mondjuk van egy input sorom amibe ha írnak, akkor alatta megjelenik egy új sor amibe írhat és a submitkor annyit küld el amennyit kitöltött?

ja, más megoldásra is vevő vagyok, de valahogy ki kellene küszöbölni, hogy csak fix számú kérdést lehessen felvenni. Ráadásul úgy sem tudom, hogy hogy kell elérni a listát ami a bean-ben van
nem találtam példát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung 850 EVO 1TB Sata3 SSD / Beszámítás OK!
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4428
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Pro Max 256GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem találtam példát.