- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- aquark: Flipper PC-n!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
üdv, megint jsp-s kérdés:
Hogy tudom megoldani azt a form-ot amiben egy foreach-csel íratnám ki így a válaszlehetőségeket?<c:forEach items="${quiz.answers}" var="answers">
<tr>
<td><fmt:message key="epam.quizform.option"/></td>
<td><input type="text" name="answers" value="${answers}" size=40/></td>
</tr>
</c:forEach>na itt a quiz.answers egy kollekció és ez egy <form>-on és egy <table>-ön belül helyezkedik el és szeretném dinamikusan kiíratni és bekérni a form-omat, de ez így ugye mivel nincs semmi az answers-ben először egyetlen egy sort sem jelenít meg.
Sajnos nem tudok példát mutatni, hogy hogy szeretném, de lehet olyat, hogy mondjuk van egy input sorom amibe ha írnak, akkor alatta megjelenik egy új sor amibe írhat és a submitkor annyit küld el amennyit kitöltött?

ja, más megoldásra is vevő vagyok, de valahogy ki kellene küszöbölni, hogy csak fix számú kérdést lehessen felvenni. Ráadásul úgy sem tudom, hogy hogy kell elérni a listát ami a bean-ben van
nem találtam példát.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NZXT KRAKEN Elite V2 240 RGB AIO Display White vízhűtő!
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G10 - i5-1335U I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- IT Megoldások és szolgáltatások
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem találtam példát.