Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- talmida: My Art II.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
c-ben gondolkozva:
a 10ezer csúcs miatt célszerű éllistával ábrázolni, ott pedig nem probléma a memórialimit.
csúcsoknak lefoglalod előre a memóriát, akkor ugye tömbként kezeled, és a tömb indexe fogja megmutatni az illető csúcs ''nevét''. minden csúcsból kiindul egy lista, ami tartalmazza az éleket. egy élnek van végpontja, ami egy int és rákövetkező csúcsa, ami egy csúcsra mutató pointer, vagyis egy csúcs mérete nagyjából 12byte, össszes csúcs így 240kbyte-ot foglal. ha nagyon szorít az időlimit, akkor eltárolhatod minden csúcsnál az utolsó élre mutató pointert, így a beszúrás n idő helyett 1 idő alatt megtörténik.
az élmátrix az egyébként micsoda?
én csak a csúcsmátrixot és az éllistát ismerem/használtam.
listákról minden könyvben olvashatsz, de a gúgle is sok hasznos találatot dob, főleg ha angolul keresel. ennek fényében nem értem, mi a probléma a file-ból való lista felépítéssel. (kulcsszó: linked list).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Steam deck 512 Oled (100%os akku)
- Apple MacBook Pro 14 M5 PRO 15C CPU/16C GPU / 24GB / 1TB SSD (MGDR4MG/A) Space Black
- APPLE MACBOOK PRO 14 M5 MAX 18C CPU/32C GPU/36GB/2TB SSD (MGDU4MG/A) SPACE BLACK
- Üzletből, garanciával, Lenovo IdeaPad Slim 5 14IRL8 i7-13620H 16 szál /16GB RAM /1TB SSD /OLED
- DELL 5050 MT CORE i7 6700 GAMER PC 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD GTX 1060 6GB DDR5 WIN11 1Év GARANCIA!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akciós áron eladó HP Dragonfly G3 /I7-1265U/32 GB/512B SSD/13,5"/FHD+/400nit/Touch
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

én csak a csúcsmátrixot és az éllistát ismerem/használtam.