Hirdetés
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Forest_roby
őstag
okay sracok, értem és használom is a fv.-t. Eszembe nem jutott irni egy ujat, ha itt van ez amit lehet hasznalni (biztos jobban megirtak, mint amire en kepes lennek). Az egeszet azert kerdeztem meg, mert fura volt hogy ez ilyen bonyolult -persze ez velemeny kerdese. Szeretem en a c -nyelvet, meg ebben tudok a legjobban programozni es tenyleg nagyon jo, de a stringek kezelesevel az igazat megvalva nem vagyok megelegedve ( es nem en vagyok az egyetlen ). Mar a glib iroi is eszre vettek ezt, gondolom ezert az a SOK uj fv stringekre. Legtipikusabb!: ''szoveg01'' + ''szoveg02'' nem értelmes. Saját vélemény, de ezt szerintem mindenki olyan termeszetesnek gondolna, hogy ez mukodik, pedig nem : | . No mindegy, megprobalok kibekulni ezzel a dologgal es bocs -nem akartam vitat. ( az elejen tenyleg azt hittem, hogy van egyszerubb megoldas. )
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hyundai, Kia topik
- Milyen videókártyát?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini PC
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Spórolós topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook S 13 OLED UM5302TA
- Swift SF16-51T 16" 3K OLED érintő Ultra 9 288V Arc 140V 32GB 1TB ujjlolv IR kam gar
- Sony Bravia XF85 43" 4K Ultra HD 100 Hz LED Android Smart TV (KD-43XF8577)
- MacBook Air 13", M3 16/256, csillagfény
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest