- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
> fastInverseSquareRoot
Konkretan az a neve, szoval ezzel szerintem nincs gond. (Ha C programozo vagy, akkor kiveri a szemed, ha valaki InverseSquareRoot-ot ir rsqrt helyett, ertheto modon.) Szoval az olvashatosag gyakorlott szemnek szerintem teljesen oke.
A komment, ami szerintem hianyzik, az valami utalas arra, hogy ez miert is mukodik.
Szoval a jol olvashato kodnal szerintem feltetelezhetjuk, hogy az olvaso ismeri a programnyelvet. Mutatok egy teljesen jol olvashato kodreszletet:
s:.*|":"\:*i:"\n\n"\:1:`:i/5.txt / seeds
r:{R{,/+(y;x)}\:0N 2#-1_0,/*R:a@\:<*a:|+(++\2#'0 2_)'.:'1_"\n"\:x}'1_i / ranges
split:{r@&</'r:(*|y)-(*y)-(*|x)&(*x)|*y:y,\:,(://*y;*|x)} / split a range according to a map
{&/*:'(+\'x)(,/split\:)/r}'(s,'1; 0N 2#s)
Ez barmelyik programozonak, aki gyakorlott k-ban, teljesen olvashato. (Kb. hat honap utan en is ugy olvastam, mint az angolt.) (Ez egy Advent of Code feladat megoldasa.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- dallasR károsultjai...
- Telekom mobilszolgáltatások
- Videó stream letöltése
- E-book olvasók
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Gitáros topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Milyen okostelefont vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest