Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
En is szeretnek tanacsot kerni. Jatekfejlesztes, de nem konkret motorral kapcsolatban, hiszen annak megvan a maga topic-ja (Godot), hanem az elvvel kapcsolatban.
A cel hogy modern, megvalositas szempontjabol hatekony programozasi algoritmusokat es programming pattern-eket hasznaljak. Tehat pl egy nagy if else ag szerintem karbantarthatatlan.
Szoval akarok egy rogulite szeru tulelos jatekot irni: hexa mezokon lepdel a jatekos es van egy cel - kijusson a terkeprol epsegben. Kozbe ossze tud szedni bizonyos targyakat amivel interakciot lehet csinalni.
Minden cellanak lehet extra tulajdonsaga, pl felfedezes menure kattintva tud talalni bizonyos dolgokat es birtokba venni. Mondjuk visitor pattern-el vegigjarni az adott cellahoz tartozo modosito objektumokat? Ez talan nem nehez.
Amit meg nem talaltam ki hogy a kulonbozo targyak kombinalasat es azokkal valo interakciot hogy lehet leprogramozni. Pl agakat keresel es talalsz, es van ongyujtod (esetleg mas tuzgyujto szerszam kulonbozo sikeressegu tuzcsiholasi lehetosegekkel + jatekos tapasztalata) akkor lehet tuzet kesziteni. Ami viszont melegen tartja a jatekost.
Na ezt az egeszet megfejelve ugy hogy le lehessen menteni az allast es visszatolteni. Esetleg verzio upgradet is tuleljen a jatekmentes...
Kb itt akadtam el. Elore is koszi a tanacsokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 50NANO803PA 126 cm / 50 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest