Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
nevemfel
senior tag
válasz
AssAssynn
üzenetére
Én sem vagyok matekzseni, sőt, elég távol állok ettől, de 30 éve foglalkozom szoftverfejlesztéssel. A szoftverfejlesztés összetett dolog, sok mindent kell megtanulni, érteni, felfogni záros időn belül ahhoz, hogy használható dolgokat tudj produkálni. Ha nem elég magas az IQ, akkor szinte lehetetlen, illetve ha idősebb korban vagy, akkor sokkal nehezebb egy csomó új dolgot megtanulni.
Olyat már láttam, hogy valaki 20-25 éves korában váltott szoftverfejlesztésre, és sikerült neki a dolog, műszaki főiskola, egyetem, mindenféle komolyabb műszaki háttér nélkül. 30, 40 év felett egy ilyen példát sem láttam még. Ami persze nem jelenti azt, hogy ilyen eset nincs, de hogy ritka az ilyen, az biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Witcher topik
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kuponkunyeráló
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -80% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Erős gamer PC Ryzen 7 5800X / RX 6900 XT / Asus Prime B450-Plus / Jonsbo MOD 3 550 000 Ft
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest