- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Vision #19792 üzenetére
Nem lepődnék meg. Én is tudom, hogy nem készül. És szerintem általánosítva kijelenthető, hogy a legtöbb cégtől ki is rúgnának, ha dokumentálnál, merthogy "pocsékolod az időt". Az eufémizmust lehámozva róla "annyira filléreken billeg a cég életben maradása, hogy a jövőre gondolni már nem jut pénz". De végső soron pozíció védelmet tud gyártani belőle a fejlesztő ("utánam az özönvíz"), aminek örül is egészen addig, amíg valaki rá nem mosolyog ("csak nehogy téged folytsanak bele abba a vízbe"). Szóval a helyzet fokozódik.
A georedundáns tárolók statikus vagyont védeni jók. Üzleti szerződéseket letétbe helyezni, meg a mindenféle blackmail felvételi anyagok és olyasmik. De egy szoftver cég valódi értékét mindig a folyó vagyonon méri fel a cégértékelés, a terméken, amit fejleszt, és bár a jogászok és üzleti népek nem tudják, de egy karbantartható alkalmazásnak kb háromnegyede a dokumentáció, egynegyede az implementáció, és kettő közül az implementáció az egyszerűen pótolható, ha elveszik. Ahhoz képest elrakják a forrás kódot, és azt mondják, biztonságban van a folyó vagyon.
Azon gondolkodom, hogy vajon épül a következő dotcom lufi, csak ezúttal nem ingatlannal, hanem szoftver cégekkel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Az AI megeszi a szoftverpiacot?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telefon javítás, szervíz!
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest