- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
martonx #19301 üzenetére
De pont elhiszem, mert volt velük kapcsolatom, és a saját szememnek csak hiszek.
Ők nem egy kamu cég, nem strómanok, nem csak papíron léteznek, hanem tényleg valóban vagy egy csomó szoftverfejlesztőjük akik szoftvert fejlesztenek.Attól mert közbeszerzés és NER közeli, a munkát valakinek el kell végezni. A stadion nem épül fel magától, az út nem lesz ott a semmiből, és a szoftver sem írja meg magát.
És ha te betont szállítasz a teherautóval az építkezésre, akkor neked kb. édes mindegy, hogy a projekt hogyan van finanszírozva, és hogy a haszonélvezőknek milyen politikai kapcsolatai vannak vagy nincsenek.
Persze lehet önérzetesnek lenni, megértem, egyáltalán nem kötelező ilyen helyen dolgozni. De ne feledd, ugyanígy fel lehet hozni erkölcsi érveket amellett, hogy miért ne dolgozz a McKinsey-nek, egy nagy pénzügyi vállalatnak, vagy mondjuk egy fogadóirodának.
Én speciel nem értem, hogy miért problémás az állami szféra erkölcsileg, ugyanakkor teszem azt a blackrock pesti irodája meg nem problémás erkölcsileg. De ez mindenkinek a saját szíve joga eldönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest