- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
dabadab
üzenetére
Egyértelműen egy termelő egy fogyasztó köszi elindulok holnap ezen!

Erősen idegállapotba hoz a szakdoga projekt jól észleled
melóban csak .NET és webprojektek + mobildev téma megy de szakirány szerint meg beágyazott rendszereken lennék köszönhetően annak, hogy szoftverre ami .NET lenne felvettek mindenki aki rommá csalta az online félévet és mivel én 1 év csúszásban voltam hála a mateknak well én minden fizikailag bent és azokkal versenyeztem akik meg mindent online otthon progból... 
Röviden: kamerával veszem az utat pozícionálás után fogom a képet Canny éldetektálás és vonal kiemelés majd transzformálom ortografikusba, itt jönne a kör téma ami valójában egy ív lenne mert a jármű sebessége és dőlésszöge (motor, és utóbbi adat jön soros portról -> kis UnoR3 és GY521) alapján berajzolnám a várható ívet. Ha megvan az ívem és tudom a sáv széli vonalakat akkor tudok biztonságos sebességre / dőlésszögre (amit épp változtatni kell) visszajelzést adni. Könnyebbnek hangzik mint amilyen lesz... csak épp ketten kezdtük projektnek de beletört a bicska viszont a saját szakdogámról kiderült nem valósítható meg hw-es limitek miatt így a félkész TDK munkánkat berántottam szakdogának. Most meg mint malac a jégen ismét... remélem így tisztább.
A teljesítmény difit egyértelműen a termelőre várakozás adta azt nem tudom (remélem) összekapcsolódik-e ezzel az, hogy a körív ha statikus/a fogyasztóban előállított értékkel van előállítva akkor rendesen kirenderelhető de ha a termelőből várt adattal tenném akkor ki kimaradnak frame-ek és teljesen hektikus az eredmény.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- CASIO órák kedvelők topicja!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- BestBuy topik
- Viccrovat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- További aktív témák...
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Crucial Pro 32GB KIT DDR5 5600MHz CL46
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA IPS Touch i5.1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb + AMD Radeon
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

melóban csak .NET és webprojektek + mobildev téma megy de szakirány szerint meg beágyazott rendszereken lennék köszönhetően annak, hogy szoftverre ami .NET lenne felvettek mindenki aki rommá csalta az online félévet és mivel én 1 év csúszásban voltam hála a mateknak well én minden fizikailag bent és azokkal versenyeztem akik meg mindent online otthon progból...